Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom velem csalja a barátnőjét. Elmondanátok?
Figyelt kérdés
4 hónapja van viszonyom az ex-emmel,most az új nőt csalja velem,előtte fordított helyzet volt.Már tudtára hoztam a nőnek párszor-de hatástalan.Ti mit tennétek?2012. aug. 29. 15:00
31/32 anonim válasza:
akkor sem kene nekem ez az ember aki masban jart Meg ha jeg hatan hideg vizen kene elnem akkor sem.Nem tudnamm lenyelni mas novel volt aztan visszajon mehetne oda ahova akar Hol van az onbecsulesed.A gyerekek akkor is boldogok ha szuken elsz Alj talpra rugd ki es kezdj uj eletet a gyerekek megnonek a csalo ex meg otmarad a nyakadon aztan majd szanod banod a dolgot.
32/32 A kérdező kommentje:
igen,lehet ezt kellene tennem...csak mondani könnyebb,mint megtenni,másnak én is ezt mondanám,így tegyen...hozzáteszem:ma reggel megint itt volt...amíg a kis barátnő dolgozik,ő velem szórakozik...szép...meg délután is...a csaj meg hívja telefonon,ő meg nem veszi fel...már látom,anno mikor én hívtam és nem vette fel,mit is csinált...mindemellett,me kifagattam,miért jár ilyen bőszen vissza hozzám mostanában...bevalotta,mit szeretne,csak még nem tudja hogy tálalja a kis p.csának,mert az anő totál meg van zavarodva érte...felajánlottam,hogy segítek "lebuktatni" magát...:-)a fejleményekről majd később mesélek:-)...most többet nem árulok el...
2012. aug. 31. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!