Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt párom velem csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom velem csalja a barátnőjét. Elmondanátok?

Figyelt kérdés
4 hónapja van viszonyom az ex-emmel,most az új nőt csalja velem,előtte fordított helyzet volt.Már tudtára hoztam a nőnek párszor-de hatástalan.Ti mit tennétek?

2012. aug. 29. 15:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
ja,és volt még egy konkrét bizonyíték,amit szintén megírtam a nőcinek,hogy láttam mi van "ott"..amiről elvileg csak hárman tudhatunk...ez sem hatott
2012. aug. 29. 15:27
 12/32 anonim ***** válasza:

Eleve undorító dolog volt részedről, hogy belementél ebbe úgy, hogy tudtad, hogy van barátnője. Mindegy, hogy a volt pasid, vagy kicsodád, ha tudod, hogy van barátnője, akkor nem dugatod meg magad vele, ennyi.

Az egy másik dolog, hogy ő még gusztustalanabb, amit csinál, minek kellett neki új barátnő egyáltalán, ha így összeilletek?!

2012. aug. 29. 15:46
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Buta liba vagy te is és a nő is a kedves exed meg egy paraszt :)
2012. aug. 29. 15:54
 14/32 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy akit ellehet csábítani azt el is fogják, és ez esetben nem a nő a kis ringyó és nem ő a hibás hanem a te drága exed, ha képes volt ezt megtenni veled és a gyerekével is ...ennyi.
2012. aug. 29. 15:57
 15/32 anonim ***** válasza:
Sztem másra kéne forditanod az energiád, föleg ha már gyereked is van.
2012. aug. 29. 16:01
 16/32 anonim ***** válasza:

15-nél a pont.

Azért ha gonoszkodni akarsz, akkor hagyd a szex előtt átázott bugyidat az ő cuccai között... Ha ezt nem veszi, akkor igazából csak eltartatja magát.

2012. aug. 29. 16:32
 17/32 anonim ***** válasza:

Énis ugyanigy voltam!!

Dettó mitnha én irtam volna ki!

16/L vagyok,volt egy 18 éves barátom,elkelett költöznöm egy egy idöre bizonyos ok miatt messzire..és ö közbe megcsalt..25 éves csajjal jött össze.. mikor visszaköltöztem én még szerettem,és megcsalta a nőjét velem.nemegyszer... de csakis azért mentem még bele mert szerettem! aztán rá nemsokkal,összejöttem egy sráccal ,mindennél jobban szereteem aztán az exemmel összevesztünk jó csunyán ,én meg elmondtam a barátnöjének mindent de nemhidte el,mert hogy ő nemolyan meg ilyenek..-.- aztán egy idöre rá már rájött mindenre,és még nekem mondja hogy mértnem szoltam,mikor nemolyanrég megint probálkozott...felesleeges lettvolna ..de leglább már magátöl rájött a dolgokra.... szóval szerintem hagyd,idövel minden hazugság kiderül,majd belátja a csaj hogy neked volt igazad!:)

2012. aug. 29. 17:52
 18/32 A kérdező kommentje:
17 köszi
2012. aug. 29. 18:49
 19/32 anonim ***** válasza:
A csaj szenvedjen? Az exed meg, aki elhagyott téged és egy gyereket, két nőt is megdughat, lazán, vigyorogva? Tyűűű mennyi eszed van neked is...
2012. aug. 29. 18:57
 20/32 anonim ***** válasza:
Dobnám a pasit, és beszereznék egy frisset!
2012. aug. 30. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!