Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom velem csalja a barátnőjét. Elmondanátok?
Eleve undorító dolog volt részedről, hogy belementél ebbe úgy, hogy tudtad, hogy van barátnője. Mindegy, hogy a volt pasid, vagy kicsodád, ha tudod, hogy van barátnője, akkor nem dugatod meg magad vele, ennyi.
Az egy másik dolog, hogy ő még gusztustalanabb, amit csinál, minek kellett neki új barátnő egyáltalán, ha így összeilletek?!
15-nél a pont.
Azért ha gonoszkodni akarsz, akkor hagyd a szex előtt átázott bugyidat az ő cuccai között... Ha ezt nem veszi, akkor igazából csak eltartatja magát.
Énis ugyanigy voltam!!
Dettó mitnha én irtam volna ki!
16/L vagyok,volt egy 18 éves barátom,elkelett költöznöm egy egy idöre bizonyos ok miatt messzire..és ö közbe megcsalt..25 éves csajjal jött össze.. mikor visszaköltöztem én még szerettem,és megcsalta a nőjét velem.nemegyszer... de csakis azért mentem még bele mert szerettem! aztán rá nemsokkal,összejöttem egy sráccal ,mindennél jobban szereteem aztán az exemmel összevesztünk jó csunyán ,én meg elmondtam a barátnöjének mindent de nemhidte el,mert hogy ő nemolyan meg ilyenek..-.- aztán egy idöre rá már rájött mindenre,és még nekem mondja hogy mértnem szoltam,mikor nemolyanrég megint probálkozott...felesleeges lettvolna ..de leglább már magátöl rájött a dolgokra.... szóval szerintem hagyd,idövel minden hazugság kiderül,majd belátja a csaj hogy neked volt igazad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!