Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt párom velem csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom velem csalja a barátnőjét. Elmondanátok?

Figyelt kérdés
4 hónapja van viszonyom az ex-emmel,most az új nőt csalja velem,előtte fordított helyzet volt.Már tudtára hoztam a nőnek párszor-de hatástalan.Ti mit tennétek?

2012. aug. 29. 15:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Az élet mindent szépen elrendez magától, majd meglátod. Azt hiszed te leszel az egyetlen, akivel csalni fogja a nőjét? Egyébként meg édesanyaként (és főleg, ha igazi nő lennél) lehetne benned több tartás is. Sajnos így te is csak egy olcsó lotyó vagy, semmi más. Egyébként az egészből csak a pasi jön ki jól: egyik pináról száll a másikra, következmények nélkül.
2012. aug. 30. 11:43
 22/32 A kérdező kommentje:
21:"következmények nélkül"-na ez az,aminek véget akarok vetni...hogy igenis legyen következménye at tetteinek...ötlet?Valahogy le kell szállítani a magas lóról...ja,és van 3. nő is a történetben,akit úgymond "melegen tart".
2012. aug. 30. 12:00
 23/32 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy minél jobban akarod, annál inkább nem fog sikerülni ártani neki. Csak röhög rajtad, hogy miközben te áskálódsz, ő ugyanúgy kihasználja a testedet. Én a helyedben nem foglalkoznék vele, az ilyen pasikat tényleg az élet fogja helyre tenni. És az lesz neki a legnagyobb pofon. Szóval a helyedben másra fordítanám az energiákat: mondjuk egy új pasi, akivel láthatja majd milyen boldog vagy. Meg persze ott a gyerek, szerintem nem a legjobb példát mutatod neki.

21-es

2012. aug. 30. 12:07
 24/32 A kérdező kommentje:
köszi...tudom,hogy igazad van...csak bosszant,amit csinál,éli világát,egyik nőtől a másikig megy,én meg azt sem tudom,holnap mit adok a gyerekeknek enni,ő meg szórja a pénzt a nőcikre...stb..nekem meg 2 gyerekkel a nyakamon nem olyan egyszerű ám új pasit találni...nem is keresek...ki fogadna el egy elvált nőt 2 gyerekkel a mai időkben...azért kösz a válaszokat mégegyszer...
2012. aug. 30. 12:12
 25/32 A kérdező kommentje:
úgy értsd:van egy kapcsolata,akivel hű de nagy a szerelem,közben rajtam kívül még van más is
2012. aug. 30. 12:13
 26/32 anonim ***** válasza:

Igen, gondolom, hogy nem egyszerű... De ha bosszankodsz azzal nem lesz jobb, csak saját magadat mérgezed. Én a helyedben inkább elkezdenék kicsit magammal is foglalkozni, 2 gyerek után is lehet valaki szexi. Néhány új ruha, egy fodrász... Szerintem ne írd le ennyire magad! Legalábbis mindenki eldöntheti, hogy tanul-e a hibáiból, mert abban hogy többszörösen megcsalt ez a pasas, abban te is vastagon benne vagy. Tudod csak azzal lehet ezt csinálni, aki vaknak tetteti magát, mert biztosan kaptál jeleket. Szóval én levonnám a tanulságokat, és próbálnék olyan dolgokat tenni ami miatt jól fogom érezni magam a bőrömben. A gyerekekkel sem lehet könnyű elhiszem, de előbb-utóbb tudod ők is fel fognak nőni, aztán mi lesz veled egyedül? Nem lenne jobb nekik, ha egy kiegyensúlyozott, boldog anyu lenne a szemük előtt, aki felülkerekedik a problémáin?

A pénzzel kapcsolatban fizet az apuka egyáltalán gyerektartást? Mert ha nem akkor én azt is jogi útra terelném.

2012. aug. 30. 13:33
 27/32 A kérdező kommentje:
A helyzet,hogy 6 éven át folyamatosan csalt valakivel...voltak jelek,lebukások,de mindíg kimagyarázta magát,hogy csak nekünk akarnak keresztbe tenni,stb,pedig konkrét szembesítés is volt.Én (hülye) meg hittem neki,mert hinni akartam...vagy mert olyan jól előadta magát...mint ahogy most,a jelenlegi nőjénél-gondolom...aztán mikor már nem voltunk együtt,bevalotta,hogy mindenki,akikre gyanakodtam,"megvolt" neki,hol ezzel,hol azzal volt rövidebb-hosszabb viszonya.Ennyi a történet röviden...meg az,hogy nem azért engedem az ágyamba,mert nekem ez annyira jó...bízom benne,hogy egyszer lebukik és jól pofára esik...gyerektartást ad,nem volt bírósági ügy még,gyerekláthatás is korlátlan,nem akarom a gyereket az apja hülyesége miatt eltiltani tőle...nagyon apás...az meg hogy az én életem hogy alakul...azt nem tudom...tudom,hogy a sarkamra kellene állni és lépni kellene...de nagyon nehéz...
2012. aug. 30. 14:08
 28/32 A kérdező kommentje:
még annyit:a hibám az volt,hogy mindent elnéztem neki,hagytam hogy oda menjen ahova akar,mindent megkapott itthon,a feneke ki volt nyalva,még a füvet is én nyírtam...jó módjában és dolgában jól érezte magát...szemet hunytam minden felett,és mindent megcsináltam-még azt is amit neki kellett volna...ez is baj...
2012. aug. 30. 14:12
 29/32 anonim ***** válasza:

Hú, elég problémás pasas... Figyel a múlton nem érdemes rágódni. Biztosan megvan benned a bűntudat saját magad felé "hogy lehettem ekkora hülye, hogy ennyi ideig hittem egy ekkora f*sznak", de ettől nem fognak változni a dolgok. Magadnak is meg kell tudni bocsátani, kemény menet lesz helyreállítani az önbizalmadat. Ezt a videót találtam, szerintem hasznos: [link]

Oké, tudom sokan nem szeretik, de itt nem mond hülyeségeket szerintem.

2012. aug. 30. 14:52
 30/32 A kérdező kommentje:
megnéztem...kemény nagyon...és igaz...
2012. aug. 30. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!