Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Elmondanátok?
Figyelt kérdés
Ha megszerettek/beleszerettek egy lányba elmondanátok Neki vagy megvárnátok amig a lány mondja el?2012. aug. 24. 15:36
1/9 anonim válasza:
Amíg a lány mondja el, hogy ÉN beleszerettem? :o
2/9 anonim válasza:
Ha tetszik és ismerem elmondom de ha nem csak megtetszett és pl. valakinek az ismerőse csak akkor mondanám el ha már jobban megismertem!De jobb ha a csaj mondja!
3/9 anonim válasza:
ha látom,hogy az érzés kölcsönös akkor igen.
Ha a lány semmit nem érez akkor nem
4/9 A kérdező kommentje:
Van egy fiu ismerősöm..nemrég ismertem meg és beleszerettem..azt mondta h kedvel meg nemérdekli más lány rajtam kivül..
2012. aug. 24. 15:39
5/9 anonim válasza:
nyert ügyed van :)
a kérdésre: a helyzet adja
6/9 anonim válasza:
Mai napig nem tudom mit kell ilyenkor csinálni. Volt egy lány akibe szerelmes voltam, de nem tettem érte semmit, végül másik iskolába kerültünk. Valaki nekem is adhatna tanácsot.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha érzed azt,hogy kedvel..akkor mondd el.
2012. aug. 24. 15:44
8/9 anonim válasza:
Dehogy mondanám! Megvárnám amíg elmúlik.
9/9 anonim válasza:
én is valahogy úgy vagyok mint a 3-as. Ha például látnám hogy na jó hát ő full közömbös felém kb. csak együtt elmegyünk ide-oda de igazából nincs jelentősége, akkor nem mondanám.
Aztán ha látnám hogy ez változik, vagy adja magát a szituáció, olyan helyzetbe kerülünk akkor elmondnám. De ha ilyet mond amit írtál, akkor szerintem nyugodtan elmondhatod. Ez vehető célzásnak. Akár az is hogy jó fej vagy, én is mondtam ilyet és igazából nem taktikából, hogy na vedd már észre, de szóval azért mondtam mert tetszik.
Úgyhogy lehet neki is tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!