Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja elmondani? Fiúk ti elmondanátok?
Van egy barátom én lány vagyok ő pasi és szakítottak a barátnőjével.
Mert a csaj megcsalta.
De hiába kérdezem egyszerűen nem akarja elmondani mi is történt kettőjük között mindig azt mondja a kettőjük dolga de engem meg bánt mert látom hogy nagyon rossz neki.
Hát akkor elégé érdekes baráti társaságotok lehet.
Ha így álltok ehhez a kérdéshez!
Én sem jártam a nyakára!!!
"mindig azt mondja a kettőjük dolga"
Tehát rendszeresen nyaggatod. Ennyit erről, nagyon jó barát lehetsz, kifejezett nem ellenére is csak cseszegeted.
Fogadd el, amit mond: az az ő dolguk volt, nem akarja neked elmondani.
alapvető tapintat, hogy ha valaki valamiről nem akar beszélni, mert sz*rul esik neki, vagy kényelmetlen számára, vagy bármi másért, akkor nem próbálom meg harapófogóval kiszedni belőle.
Érzékeltetem vele, hogy ha úgy érzi, szeretne róla beszélni, akkor bármikor szívesen meghallgatom, de nem kezdek el vájkálni, meg tovább puhatolózni, miután azt mondta, hogy nem akar beszélni róla, mert az egyszerűen taplóság és tapintatlanság.
1:sz@rul esik neki a dolog
2:fiu
3:mi közöd hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!