Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óvszer miatti megcsalás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer miatti megcsalás, miközben mindent megkapott tőlem, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nem szedhetek tablettát, így óvszerrel védekezünk a kezdetek óta. Ő többször utalt rá, hogy próbáljuk meg nélküle (megszakításos módszer), de nem mentem bele soha, nem fér bele az életünkbe most egy potenciális gyerek. Szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne köztünk szex, igyekszem mindig a kedvében járni. A magánélet mellett a munkában is társa vagyok, a céges ügyeit intézem, könyvelek neki. Tegnap kiderült, hogy fenn van Tinderen, és kifejezetten olyan lányt keres, akivel "natúrba" szexelhet. Erről kaptam képernyőképet is egy csajtól, akivel régről ismerjük egymást, de a párom nem tudja, hogy ismerem.
jan. 14. 21:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

30, az jó, nekem meg ha alap hogy köttesd el magad akkor megteszed?

Ohh wait! :D

jan. 15. 12:13
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy rohadtul sajnállak. De tényleg. Mármint az egy dolog, hogy megcsal a faszid, de hogy ezek után nem az az első hogy kivágod a kukába, na az azt mutatja, hogy nem szereted eléggé magad.

Hagyd el és foglalkozz magaddal, az ilyen gyökerek nem érdemelnek semmit.

jan. 15. 21:22
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kolléga! Könyvelő létedre elég szegényes a megoldóképességed.

Miért nem tisztáztátok le már az elején, ha valamelyikőtöknek problémája van vagy ezzel, vagy azzal a védekezési móddal? 2025-öt írunk, nem csak a tabletta meg az óvszer létezik, hanem egész széles a paletta, ne mondja nekem senki, hogy ebben ne lehetne közös nevezőre jutni.

Te viszont inkább megvártad, hogy a párod feltehetőleg elkezdjen csalni a hátad mögött ahelyett, hogy elővettétek volna a témát és megbeszéltétek volna a lehetőségeket. Nem is tudom melyikőtöknek gratuláljak először.

Egyébként meg ha ennyire f0sol, hogy becsúszna egy gyerek, akkor is qrva egyszerű a dolog: nem kell szexelni.

De megyek tovább: ha be is csúszik a gyerek, arra az esetre is létezik több féle protokoll.

Kellemes áfabevallást kívánok!

jan. 16. 10:52
 34/35 A kérdező kommentje:
Rengetegszer beszéltünk róla, konkrétan a leletemet is megmutattam neki, amin rajta van, hogy Leiden-mutációm van. Tudom, hogy vannak más módszerek is, ám a Pearl-indexük nem olyan magas, mint az óvszernek és tablettának, elköttetést pedig nem akarunk, mert lehet, hogy később szeretnék mégis szeretnék majd szülni. Nem akarom kitenni magam egy potenciális abortusznak, sem egy nem kívánt gyereknek.
jan. 16. 11:06
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

33-as vagyok

Ezek alapján leginkább ennek a f@szarcnak nem kéne kitenned magad, ha ennyire nem érti meg az aggodalmaidat, és inkább felmegy a tinderre l0tyózni natúrpvnci reményében. Te hiába adsz meg neki mindent, neki ez így sosem lesz elég. A saját idődet húzod csak, ne csesszél ki magaddal ennyire pls.

jan. 16. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!