Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy megcsalás véletlenül történik meg?
Véletlenül???!!!...
Amikor elindulsz arra a bizonyos találkozóra,tudod,hová mèsz,mièrt ès kihez.Ha nem tetszene a helyzet,eleve el sem indulnál.Minden más csak duma.
Ja csak úgy megtörténik. :) Ősszesodorja őket a szél.
Minden csak a véletlenek játéka, ők a körülmények áldozarai.
Nem érezte mellette magát nőnek vagy férfinek. Kiprovokálta. Elhanyagolt volt.
Véletlenül négyszemközt vagyunk, véletlenül levetkőztettem, lehúztam a bugyiját majd véletlenül belédugtam a farkam. Persze. :D
Nincs ilyen, kedves Kérdező!
Nekem volt. Nem egy. Csak simán behúztak a csőbe pasik már. Mondhatnám így.
Habár az nem megcsalás volt csak szimpla "tévedés".
Akkor amolyan "kiszolgáltatottabb" voltam egy kis figyelemre törődésre. De soha nem készültem szexre pl. Vagy az eszembe se jutott.
Ha van párom, akkor ilyenek véletlenul nincsenek. Csak tudatosan. Ha meg is csalok vkit azt max azert mert szerintem megérdemli, vagy mert rájottem kihasznál nem szeret akkor minek kössem magam le vele csak, vagy ha nehezen szakitok próbálom magam rávenni hogy másokra nyissak mások érdekeljenek másokkal legyek szexeljek hátha úgy akkor ki tudom már dobni. Leküzdeni pl a kötődést is szemetekbe, valahol gyógyír egy 3.
Remélem nem ezzel a szöveggel akarja magát kimosni a párod.
Nem létezik véletlen megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!