Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik, hogy egy megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy megcsalás véletlenül történik meg?

Figyelt kérdés
Vagy ez mindig tudatos, előre eldöntött, átgondolt dolog? Tehát direkt akarja az ember? Vagy lehet, hogy pont véletlenül alakulnak úgy a körülmények, hogy "belekényszerül" az ember?
tegnap 20:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Bőven van időd dönteni róla. Amíg odamész egy találkozóra egy másikkal, amíg kellemesen elbeszélgettek, amíg sétáltok a kúróhely felé, amíg bementek a lakásba, amíg felfrissíted magad a fürdőben, amíg leveszed a ruháidat...
tegnap 20:42
 2/18 anonim ***** válasza:
19%
99.99%ban nem eroszak es nem a tudatmodosito szerek hatasara tortenik , az elobbieket kifogasnak hasznaljak , ha norol van szo az eroszakot egy nogyogyasz igazolni tudja mivel az eroszakos behatolasnak nyoma van.
tegnap 20:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalás egy döntés nem véletlen.
tegnap 20:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül???!!!...

Amikor elindulsz arra a bizonyos találkozóra,tudod,hová mèsz,mièrt ès kihez.Ha nem tetszene a helyzet,eleve el sem indulnál.Minden más csak duma.

tegnap 20:54
 5/18 Suetonius ***** válasza:
100%
Véletlenül? besz@rok :D
tegnap 21:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja csak úgy megtörténik. :) Ősszesodorja őket a szél.

Minden csak a véletlenek játéka, ők a körülmények áldozarai.

Nem érezte mellette magát nőnek vagy férfinek. Kiprovokálta. Elhanyagolt volt.

tegnap 21:06
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám hogy véletlen, ha szar a kapcsolat, és buliban részeg vagy s vki pont felajanlkozik. De valójában az sem véletlen, hisz eljutottal odáig, hogy igent mondasz a helyzetre. Mert utolsó pillanatban is otthagyhatod a szitut, de nem teszed meg.
tegnap 21:18
 8/18 Suetonius ***** válasza:
100%

Véletlenül négyszemközt vagyunk, véletlenül levetkőztettem, lehúztam a bugyiját majd véletlenül belédugtam a farkam. Persze. :D

Nincs ilyen, kedves Kérdező!

tegnap 21:23
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem volt. Nem egy. Csak simán behúztak a csőbe pasik már. Mondhatnám így.

Habár az nem megcsalás volt csak szimpla "tévedés".

Akkor amolyan "kiszolgáltatottabb" voltam egy kis figyelemre törődésre. De soha nem készültem szexre pl. Vagy az eszembe se jutott.

Ha van párom, akkor ilyenek véletlenul nincsenek. Csak tudatosan. Ha meg is csalok vkit azt max azert mert szerintem megérdemli, vagy mert rájottem kihasznál nem szeret akkor minek kössem magam le vele csak, vagy ha nehezen szakitok próbálom magam rávenni hogy másokra nyissak mások érdekeljenek másokkal legyek szexeljek hátha úgy akkor ki tudom már dobni. Leküzdeni pl a kötődést is szemetekbe, valahol gyógyír egy 3.

tegnap 21:38
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

Remélem nem ezzel a szöveggel akarja magát kimosni a párod.

Nem létezik véletlen megcsalás.

tegnap 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!