Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer miatti megcsalás, miközben mindent megkapott tőlem, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nem szedhetek tablettát, így óvszerrel védekezünk a kezdetek óta. Ő többször utalt rá, hogy próbáljuk meg nélküle (megszakításos módszer), de nem mentem bele soha, nem fér bele az életünkbe most egy potenciális gyerek. Szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne köztünk szex, igyekszem mindig a kedvében járni. A magánélet mellett a munkában is társa vagyok, a céges ügyeit intézem, könyvelek neki. Tegnap kiderült, hogy fenn van Tinderen, és kifejezetten olyan lányt keres, akivel "natúrba" szexelhet. Erről kaptam képernyőképet is egy csajtól, akivel régről ismerjük egymást, de a párom nem tudja, hogy ismerem.tegnap 21:58
11/29 anonim válasza:
12/29 anonim válasza:
10. Ezert nem hagyja el a no.. luxusban el..
13/29 A kérdező kommentje:
Milyen luxuséletről beszéltek? Egyáltalán nem játszott szerepet a pénz abban, hogy összejöttem vele, egy szóval nem írtam, hogy gazdag lenne, fogalmam sincs honnan jött ez többeteknek.
tegnap 22:50
14/29 anonim válasza:
13. Jo modu na.. ebben az orszagban nem sok ember az. Nyilvan ha konyvelsz neki akkor vallalkozasa van.
15/29 anonim válasza:
Az ilyen férfi kuka. Ha neked nem fér bele a tabletta, jogod van óvszerrel védekezni a gyerek ellen. Aki ezt nem érti meg az kuka. Sajnálom kérdező.
16/29 anonim válasza:
40 múltam. Soha nem csináltam még gumi nélkül, és érdekes, de volt nem egy barátnőm, aki e miatt dobott.
17/29 anonim válasza:
15. Nem dobja ki mert jo elete van a pali mellett..
18/29 anonim válasza:
De kérdező, mit szeretsz benne? Mert ő benned semmit. Nem tisztel, nem szeret. Jobb vagy egy fokkal, mint a keze. Hogy alázhatod meg magad ennyire? Te sem szereted magad, ha hagyod, hogy ezt megtegye veled. És ha te nem szereted magad, más se fog.
19/29 anonim válasza:
"Nyilvan ha konyvelsz neki akkor vallalkozasa van."
Aha. És szerinted minden vállalkozó gazdag?
Ez a pasi innentől kuka.
20/29 anonim válasza:
19. Jo modu .. ki beszelt gazdagrol?
Jo modu hazankban : nagy lakas /haz 50-60 millio, 4-6 millios kocsi, havi bevetel 1.5-3 millio.
Gazdag hazankban: 150-300 millios haz , 10-30 millios kocsi, havi 15-50 millio bevetel , szamlajan megsporolva 100-500 milio .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!