Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer miatti megcsalás, miközben mindent megkapott tőlem, mit gondoltok?
"19. Jo modu .. ki beszelt gazdagrol?"
Még az sem biztos. A vállalkozások többsége éppen a megélhetésre elég.
Csak 2023-ban több, mint 35 ezer cég szűnt meg, és 15 ezer felszámolási eljárás indult.
#20 azt vágod hogy a csávónak éppen fodrász vállalkozása is lehet? Mert akkor is kell könyvelni és az is vállalkozás ha bérel egy lyukat és kata-sként nyomja reggeltől estig.
Attól még nem gazdag, de a legtöbb fodrászt még csak jómódúnak se lehet mondani.
Bár gondolom neked valami gyári szalagmunkád lehet a frusztráltságodból ítélve. Megértem hogy ahhoz képest mindenki jómódúnak számít.
Kérdező: itt nem az óvszer az igazi gond hanem a pasid hozzaallasa. Aki ennyiért képes megcsalni az előbb utóbb megcsalt volna egyébként is. Ha nem a gumi miatt akkor azért mert nem habozod le a húslevest.
Én azt gondolom (amiért nyilván le leszek pontozva, de annyi baj legyen) nő létemre, hogy őszintén sajnálok minden férfit akinek hosszútávon gumival kell védekeznie.
Bár nekem nincs szerszámom, így azt sem tudom milyen érzés gumiban szexelni csak elképzelni tudom.
A páromnak pl ha valamiért gumizni kell, azonnal likvidálódik a merevedése.
Előző hosszú kapcsolatomban ugyan működött vele, de észrevehetően nem élvezte a dolgot.
Tehát az elmondások alapján és a fentiek alapján, ha én férfi lennék és azzal a gondolattal kellene szembesülnöm, hogy innentől kezdve nem érezhetem úgy isten igazából a barátnőmet biztos elsírnám magam és elgondolkoznék rajta, hogy biztos ezt akarom?
Most nehogy azt gondold, hogy ezzel bántani akarlak. Amit a párod tett az féregség, erről őszintén kellene beszélni nem tinderen keresni valakit...
"ha én férfi lennék és azzal a gondolattal kellene szembesülnöm, hogy innentől kezdve nem érezhetem úgy isten igazából a barátnőmet biztos elsírnám magam és elgondolkoznék rajta, hogy biztos ezt akarom?"
A férfilét tragédiája. Biztos sok nőnek kellenél óvszer miatt pityergő fasziként.
De imádom az ilyen full felesleges kérdéseket.... 🙄
Mit gondolok??? Hogy azonnal repülne a hülyéje az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!