Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam de szeretem?
Sajnos egy hete egy buliban hozztam egy rossz döntést, rengeteget ittam, a világomat nem tudtam, és egy lány akivel régebben beszéltem, a semmiből megkérdezte hogy nála alszok-e..
Elmentem hozzá, lefeküdtünk, már akkor is elmondtam annak a lánynak hogy borzasztóan bánom és részeg voltam, én a barátnőmet szeretem
1,5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, az utóbbi 2 hónapban válságos állapotban volt a kapcsolatunk, minden nap veszekedtünk, nem akart sosem lefeküdni velem szinte, meg általában csúnyán beszélt velem..lehet furcsának hangzik, de amikor lefeküdtem azzal a lánnyal akkor jöttem rá hogy óriási hibát követtem el, és hogy én szeretem őt..
Azóta egy hete nem nagyon tudok a szemébe nézni, borzasztó rossz alaknak gondolom magam, még is azt érzem hogy szeretnék vele lenni és megtenni mindent a boldogságáért..mit tegyek?
22/F
"Igen, lehet hogy nem egészséges alapjáraton már ez a kapcsolat"
Nem lehetséges hanem egyáltalán nem egészséges.
"rengeteget veszekedtünk és 2 hónapig kb heti egy alkalommal szexeltünk az sem volt a legjobb, teljesen azvolt bennem hogy megcsal engem..
Ahogy beittam rettentő nagy harag lett bennem és elkövettem ezt a nagy hibát"
Azért ment a vita mert nem szeretitek egymást, nem illetek össze, de te azért elvártad, hogy több mint hetente egyszer adjon pinát. Annak ellenére, hogy szerinted ő a hűtlen lesüllyedtél az ő szintjére ELVILEG - hiszen nem tudod, hogy megcsalt-e és bosszúból hűtlen voltál hozzá, de főleg azért, hogy szexhiányod van.
Te ezt nevezed lehetséges egészségtelen kapcsolatnak.
Lefogadom, hogy nem mondod el neki és azért fogsz imádkozni, hogy ne derüljön ki sem a mostani sem a következő meg a következő félrejárásod se mivel nem fogsz megállni vele.
Aztán vagy kiderül vagy se, illetve kidob téged a "szerelmed" a kukába ahová való vagy.
Fasza éved lesz majmica.
Arra is gondoltam, hogy elmondom neki hogy megcsaltam, de csak úgy hogy smároltam mással..
Így szíve joga lenne eldönteni hogy szeretne e velem folytatni 😔
Nagyon nagyot hibáztam
Ebben a nagy "fogadjunk el mindenkit világban" miért kell ennyire korlátoltnak lenni és fekete fehéren látni a kérdést? Az egyik válaszoló teljesen jól leírta, hogy a személyiség fejlődés része lehet ez fiatal korban. Nem mindenkinél.
Van aki soha nem csal meg senkit.
Van aki folyamat megcsal mindenkit.
És van aki megbotlik, tanul belőle és erősebbé válik. Nem tudatjuk hogy a kérdező az utóbbi kettő közül melyik lesz.
Anno 4 éves kapcsolatom a végét járta. Jött egy nyár esti buli, bebasztam, és nem tudtam gondolkodni, csak az önző érdekeim vezettek és megQrtam egy csajt. Akkor ott jó volt. Aztán másnap... Akkor jöttem rá hogy mekkora barom voltam. Hogy szeretem a bnőmet.
Emésztettem magam mekkora egy pöts vagyok. De közben rájöttem hogy a bnommel akarom az életem leélni. Szóval nálam ez egy elköteleződési pont volt az életemben.
Ennek már 15 éve. És azóta sem néztem rá más nőre!
Szóval hazudnál és arra építenéd az amúgyis rossz kapcsolatodat. Most őszintén szerinted ha csak a csókot mondod el neki ő attól le fog veled feküdni, vagy nem fog veled veszekedni? Látni, hogy 22 éves vagy mert semmi agyad.
Már megcsalás előtt nem működött a kapcsolatod, megcsalás után még úgyse fog teljesen mindegy valójában, hogy ferdítesz, vagy qssolsz. Nektek annyi. Ráadásul azzal nyugtatod magad, hogy ő csalt meg téged először szóval teljesen jogosan csaltad vissza. De egyáltalán nem tudod, hogy hűtlen volt-e hozzád. Tele vagy haraggal, rosszundulattal, szexhiánnyal és hiába minden mert nem fog veled annyiszor kefélni mint szeretnéd hiszen nem szeret téged mint te sem őt.
Nyugodtan húzzad és ha belefér csaljad tovább mindenféle ribivel aki vevő rád majd kiderül, vagy nem, de szakítani fog veled úgyis hiába akarod elkerülni. Mint írtam nektek el van vágva a nyakatok együtt párkapcsolatot nézve. Különben utolsó söpredék vagy és gyáva féreg. Hűtlenkedni tudsz, de bevallani már nem pálya. 🤡
Egyébként ha tényleg szeretnéd és tényleg azt akarnád, hogy működőképes legyen a kapcsolat akkor tiszta lappal kéne kezdeni! Hazugságra, titokra párkapcsolat nem épülhet még akkor se ha neki fogalma sincs róla hiszen hamis.
Ha tényleg szeret téged, vagy úgy érzi, hogy megérdemled a második esélyt akkor elnézi, hogy részegen mást basztál meg és teljesen más alapokkal indíthattok. Mások is megpróbálják megcsalás után és sok párnak működik utána a kapcsolata, de nyilván bevallják és mindketten azon vannak, hogy jobb legyen.
Azzal nem mész semmire, hogy féligazsággal állsz elő, vagy hallgatsz.
Haver...mindenki tudja, hogy ha annyit iszik valaki, hogy a világáról nem tud, annak fel sem áll.
Szóval maradjunk annyiban, hogy megittál 2 sört, spicces lettél és elmúltak a gátlások, ezért lefeküdtetek egymással.
Én részegen is tudtam nemet mondani mindig ha akartam, ez nem kifogás.
Egyszerűbb lenne felvállalni és nem a piára fogni a félrekefélést. A kapcsolatod szar, ezért történt meg.
Nem is nagyon állt fel igazából, plusz tudtam akkor is hogy nem ehhez van kedvem, egyszerűen harag volt bennem, az utóbbi időben csak azt kaptam a barátnőmtől mint akire nem tekint férfinak, és nem éreztem jogosnak, a másik csak meg olyanokat mondott nekem hogy rám várt már mióta meg sokat gondolt rám( közben meg csak egy suliba jártunk) aztán neki is elmondtam hogy nagyon rosszul érzem magam most mert csúnya dolgot tettem a barátnőmmel stb stb és azt mondta a lány hogy köztünk marad..
Azóta is bánt igazából a lelkiismeret, még mindig nem tudom hogy mitévő legyek
"Arra is gondoltam, hogy elmondom neki hogy megcsaltam, de csak úgy hogy smároltam mással.."
Hazugságot kár bevallani.
"minden nap veszekedtünk, nem akart sosem lefeküdni velem szinte, meg általában csúnyán beszélt velem.." - Azóta már szent a béke, és dúl a boldogság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!