Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha koderul hogy eveken at folyamatosan megcsaltak az megbocsajthato? Miert hazudott ha nem szeretett?
Ez teljesen katasztrófa.
Oké, egy két kaland belefér, de az hogy folyamatosan éveken keresztül...
Szerintem nem.
Próbáltam, nem ment. Nem olyan könnyű azért egy többéves kapcsolatot vagy házasságot eldobni, még akkor sem ha nagyon megbántott a párod és te szereted őt, és azt hitted, hogy rendben mennek a dolgok.
Engem a férjem csalt meg és vert át hosszú időn keresztül. Próbáltam megbocsátani. Egy idő után rájöttem, hogy nem érdemes. Egyrészt mert nem érdemel meg engem, másrészt nem akarok egy életen át attól rettegni, hogy mikor teszi meg megint.
Tudom, hogy nehéz. Én nem mondom se azt, hogy hagyd el, se azt hogy maradj vele. Senki nem lát bele az életetekbe. Az az egyetlen tanácsom, hogy gondolj át mindent alaposan, hogy később ne bánd meg a döntésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!