Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van különbség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van különbség a között, hogy valaki véletlen csalt meg valakit, vagy keresi az alkalmakat, lányokat, társkeresőzik? Megbocsájtható így vagy úgy? Na és mi van, akkor ha nincs lelkiismeret-furdalás lebukás után sem?

Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Véletlenül megcsalni?

A megcsalás mindig egy döntés, aminek a tudatában vagy...

2019. dec. 1. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Nincs, a megcsalás az megcsalás, nincs rá bocsánat!

Nem lehet véletlenül hűtlen valaki. A hűség döntés.

30N

2019. dec. 1. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

A véletlen szót inkább alkalomra vagy megbotlásra változtatnám.

Igen, szerintem van különbség.

2019. dec. 1. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

[link]

A véletlen megcsalásról mindig ez jut eszembe :D

Szerintem mindkettő aljas dolog, de ez az én véleményem. A véletlenben is ketten szerepeltek, a párom, meg egy másik nő, nem csak a másik nő.

2019. dec. 1. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Hogy lehet valakit véletlenül megcsalni? 🙄😮

A hűség döntés kérdése.

A megcsalásra nincs bocsánat.

2019. dec. 1. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Véletlenül megcsalni.... :D

Ment az utcán, megbotlott és egy fszba esett vagy mi?

A megcsalás ahogy előttem is írták döntés kérdése. Az is keresi az alkalmat a megcsalásra aki csak random összeakad egy buliban valakivel és lefekszik vele. Ha nem keresem az alkalmat akkor eszembe se jut szexelni mással, elhajtom a francba.

Semmilyen megcsalás nem megbocsájtható és aki megcsalja a párját az se nem szereti se nem tiszteli.

2019. dec. 1. 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Én egyszer csaltam meg a párom a 15 év alatt, 8 év után.

Szülőváros, osztálytalálkozó, szuper hangulat, rengeteg vodka és a kamaszkori beteljesületlen szerelem, aki piszok jóképű felnőtt lett és egész este csapta a szelet, együtt töltöttük az éjszakát.

Talán ez a "véletlen"megcsalás. Soha nem fantáziáltam ilysemiről, nem kerestem az alkalmat, mégis megtörtént.

Nem vagyok rá büszke, de ez van. Nem hinném, hogy előfordul még egyszer.

2019. dec. 1. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet véletlenül megcsalni valakit? Megbotlottál és beleestél az álló f.aszba?!:DDDD

NINCS KÜLÖNBSÉG! A megcsalás az megcsalás.

2019. dec. 1. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy véletlen megcsalás.

Lehet az illetőnek szar a kapcsolata, ő már előre eldöntötte, hogy meg fogja csalni a párját, csak valaki keresi tárkeresőkön az alkalmat, valaki meg várja amíg bele nem esik egy olyan szituációba.

2019. dec. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!