Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van különbség a között, hogy valaki véletlen csalt meg valakit, vagy keresi az alkalmakat, lányokat, társkeresőzik? Megbocsájtható így vagy úgy? Na és mi van, akkor ha nincs lelkiismeret-furdalás lebukás után sem?
Véletlenül megcsalni?
A megcsalás mindig egy döntés, aminek a tudatában vagy...
Nincs, a megcsalás az megcsalás, nincs rá bocsánat!
Nem lehet véletlenül hűtlen valaki. A hűség döntés.
30N
A véletlen szót inkább alkalomra vagy megbotlásra változtatnám.
Igen, szerintem van különbség.
A véletlen megcsalásról mindig ez jut eszembe :D
Szerintem mindkettő aljas dolog, de ez az én véleményem. A véletlenben is ketten szerepeltek, a párom, meg egy másik nő, nem csak a másik nő.
Hogy lehet valakit véletlenül megcsalni? 🙄😮
A hűség döntés kérdése.
A megcsalásra nincs bocsánat.
Véletlenül megcsalni.... :D
Ment az utcán, megbotlott és egy fszba esett vagy mi?
A megcsalás ahogy előttem is írták döntés kérdése. Az is keresi az alkalmat a megcsalásra aki csak random összeakad egy buliban valakivel és lefekszik vele. Ha nem keresem az alkalmat akkor eszembe se jut szexelni mással, elhajtom a francba.
Semmilyen megcsalás nem megbocsájtható és aki megcsalja a párját az se nem szereti se nem tiszteli.
Én egyszer csaltam meg a párom a 15 év alatt, 8 év után.
Szülőváros, osztálytalálkozó, szuper hangulat, rengeteg vodka és a kamaszkori beteljesületlen szerelem, aki piszok jóképű felnőtt lett és egész este csapta a szelet, együtt töltöttük az éjszakát.
Talán ez a "véletlen"megcsalás. Soha nem fantáziáltam ilysemiről, nem kerestem az alkalmat, mégis megtörtént.
Nem vagyok rá büszke, de ez van. Nem hinném, hogy előfordul még egyszer.
Hogy lehet véletlenül megcsalni valakit? Megbotlottál és beleestél az álló f.aszba?!:DDDD
NINCS KÜLÖNBSÉG! A megcsalás az megcsalás.
Nincs olyan, hogy véletlen megcsalás.
Lehet az illetőnek szar a kapcsolata, ő már előre eldöntötte, hogy meg fogja csalni a párját, csak valaki keresi tárkeresőkön az alkalmat, valaki meg várja amíg bele nem esik egy olyan szituációba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!