Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam de szeretem?
Sajnos egy hete egy buliban hozztam egy rossz döntést, rengeteget ittam, a világomat nem tudtam, és egy lány akivel régebben beszéltem, a semmiből megkérdezte hogy nála alszok-e..
Elmentem hozzá, lefeküdtünk, már akkor is elmondtam annak a lánynak hogy borzasztóan bánom és részeg voltam, én a barátnőmet szeretem
1,5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, az utóbbi 2 hónapban válságos állapotban volt a kapcsolatunk, minden nap veszekedtünk, nem akart sosem lefeküdni velem szinte, meg általában csúnyán beszélt velem..lehet furcsának hangzik, de amikor lefeküdtem azzal a lánnyal akkor jöttem rá hogy óriási hibát követtem el, és hogy én szeretem őt..
Azóta egy hete nem nagyon tudok a szemébe nézni, borzasztó rossz alaknak gondolom magam, még is azt érzem hogy szeretnék vele lenni és megtenni mindent a boldogságáért..mit tegyek?
22/F
Már 2 hónapja semmi közötök egymáshoz. Mitől változna ez most meg?
Szépen kell elbúcsúznotok egymástól.
Soknak van ilyen az életében hogy csalja akit szeret aztán önvádol meg marja magát
Szomoru ez a pasiknál. Ilyenek az ösztöneik hogy még saját maguknak is fájdalmat okoznak csak.
Pont az érzékenyebbeknek nehezebb ez.
De aztan megtanulnak ezzel illetve az ösztöneikkel élni. Mivel más választas nincs.
A legtöbb szerelmes beleesik ebbe a csapdába sajnos. Es komolyan mintha saját maguknak rugtak volna öngólt ezzel mintha saját magukat a saját érzeseiket csaltak volna meg mert a másikat szeretik akit megcsaltak es az fáj.
De nyugi elmúlik. Rögös az ut de az élet megy tovább. Kapcsolatok jonnek mennek. Es ki tudja lejet 40 esen meg ugy csalsz majd bárkit a gyerekeid anyját is hogy röhögve..
Mivel idáig is fejlődnek egyesek. Es ez nekik a boldogság is.
Főleg fiatalokban van ez meg csak hogy fáj nekik az ha azt csalják akit szeretnek. Mert nem birtak magukkal
Mert ilyenek az ösztönök.
Nem ertem amugy hogy miert igy vannak teremtve a pasik hogy d.gjanak meg mindem ami él és mozog akkor is ha nem akarja
"de amikor lefeküdtem azzal a lánnyal akkor jöttem rá hogy óriási hibát követtem el, és hogy én szeretem őt.."
A,a, ilyesmi nem létezik. Bűntudatod van és elhitetted magaddal, hogy szereted azért, hogy el ne hagyjon.
"az utóbbi 2 hónapban válságos állapotban volt a kapcsolatunk, minden nap veszekedtünk, nem akart sosem lefeküdni velem szinte, meg általában csúnyán beszélt velem.."
Tehát mivel nem feküdt le veled az első adandó alkalommal megcsaltad ahelyett, hogy a kapcsolaton dolgoztál volna, elgondolkodtál volna azon vajon miért nem fekszik le veled, vagy miért beszél veled csúnyán. Bár biztos vagyok benne, hogy nem vagy te angyalka hiszen képes voltál megcsalni és adtál rá okot arra, hogy csúnyán beszélt veled. Persze szakítani egyikőtök se volt hajlandó, de legalább most lehetne benned annyi merészség, hogy bevallod milyen golyóid voltak mást megdugni és tedd ki te elvégre rohadtul nem szereted és toxikus kapcsolatban vagytok.
Ösztöneik... Szóval a kérdező egy majom és még nem mászott le a fáról. Hurrá! Oda ne szaladjak megbabusgatni. Mindjárt sírok milyen nehéz neki mert egy hűtlen féreg.
Vallja be, hogy az és szakítson. Ha meg nem bír a farkának parancsolni mivel az összes létező érzései a farkában landolnak akkor csak dugjon aki csak magába engedi. Ennyi.
Bakker fiataloknál komolyan megesik mivel még tanulják önmagukat. Eleve pont 17 evesen ugy kezdik hogy recskáznak mindenre is. Aztán kezdetben még halálosan szerelmesek is. Es elpirulnak meg minden. Aztán mikor először csalnak meg vkit az olyan mintha magukat szúrták volna hátba is ezzel
Kulon tanulniuk kell önmagukat aztán önuralmat önszabalyozást meg stb ugy hogy fiatalaon kb még a szex van az agyuk helyén is.
A bölcsesség erettség önkontroll az sok év munkája es amikor lejjebb megy a potencia is már.
Igen, lehet hogy nem egészséges alapjáraton már ez a kapcsolat, de vannak olyan hetek hogy nagyon boldogok vagyunk egymással és érződik hogy nagyon fontosak vagyunk egymás számára, aztán meg hónapokig veszekedünk..
Most pont egy ilyen időszak volt, és sajnos én meggyengültem, amúgy ez miatt hogy rengeteget veszekedtünk és 2 hónapig kb heti egy alkalommal szexeltünk az sem volt a legjobb, teljesen azvolt bennem hogy megcsal engem..
Ahogy beittam rettentő nagy harag lett bennem és elkövettem ezt a nagy hibát
"Bakker fiataloknál komolyan megesik mivel még tanulják önmagukat."
Ühüm, de azért vannak olyan fiatalok akik semmi pénzért se csalnák meg a párjukat hanem inkább szakítanának, vagy nyitott kapcsolatban lennének.
"Aztán mikor először csalnak meg vkit az olyan mintha magukat szúrták volna hátba is ezzel"
Érdekes, hogy őket emeled ki mint áldozat és először szót használsz. Vagyis akit megcsalnak azt nem kell sajnálni, vagy nem kell annyira mint aki félrement.
"A bölcsesség erettség önkontroll az sok év munkája es amikor lejjebb megy a potencia is már."
Persze... Miközben kutyából nem lesz szalonna a valóság.
Nem, akiben van egy kis tisztelet a párja iránt és persze van önbecsülése az nem baszik félre kortól és nemtől függetlenül.
Akinek pedig minden mindegy, csak a nemiszerve számít az bármikor félrekettyint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!