Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történetek, amikben megcsaltak titeket?
Talán nem megcsalás, de én annak éreztem:
Osztálytársamba voltam szerelmes, jól elvoltunk (miatta maradtam ott érettségi után), nem jöttünk össze, mert "Osztályban nem kavar, majd ha vége a sulinak."
Itt jött a poén, hogy a tanárunkkal jött össze (egy marhaképű dagadt 2x annyi idős lúzerrel aki az anyjával lakott), mikor kezdtem sejteni, kirúgtak egy fars indokkal...
Mondtam: "Rendben!" aztán hátra se néztem, úgy jöttem el. Már 10 év telt el, de mai napig nem értem miért jött össze a tanárunkkal (bájos, értelmes lánynak tűnt és jól elvoltunk).
3as
azért annak a nőnek kinéző sz@rkupacnak, aki otthagyott téged és még hónapokkal később küldözgetett leveleket azt tuti úgy elvertem volna mint a rongyot...
kajak hónapokkal később vallotta be, hogy félrejárt amikor még együtt voltatok? azóta is együtt vannak? írhatsz privátban ha itt nem szeretnél válaszolni
A kapcsolatunk utolsó két évében gyakorlatilag folyamatosan kavargatott különböző csajokkal, de elvileg nem fajult tényleges tettlegességig a dolog (így utólag ebben erősen kételkedem), én kis naiv elhittem, hogy "csak barátok". A legutolsó csajra azt mondta, hogy "olyan, mintha a kishúgom lenne. Mindig is akartam egy kishúgot." és erre hivatkozva ölelgette a szemem láttára. Itt volt egy rövidebb időszak, ami számomra nagyon nehéz volt más okból, nem részletezem, így nagyon keveset találkoztunk, kb 3 hónap. Ennek végén könnyek között bevallotta, hogy a fent említett csaj bizony hónapokig kvázi a szeretője volt, de már minden kacsolatot megszüntetett vele és nagyon nagyon bánja, satöbbi satöbbi. Elég jó színész volt na, én meg már vagy egy éve ignoráltam a tényt, hogy nem működik a kapcsolatunk és megbocsájtottam neki. Nyilvánvalóan nem működött a dolog, véget ért a kapcsolat. Szerencsére. Utána kb azonnal újra bepróbálkozott a fent említett csajnál. Ennyit a megbánásról. :D
Igen, az én hibám, rég ki kellett volna rúgnom páros lábbal, de a helyzet az, hogy nagyon ügyesen manipulált. Simán elhitette velem mindig, hogy én vagyok a gonosz szipirtyó aki állandóan féltékenykedik a "barátaira", és miért nem bízom benne, stb stb. Tényleg teljesen azt hittem, hogy én vagyok a rossz a történetben, ezért is bocsájtottam meg neki, hiszen "eddig is csak bántottam..", aha a nagy lófszt. :D
Így utólag erősen úgy gondolom, hogy pszichopata volt a srác
Hát ez különösen cifra lesz, mert nemrég tudtam meg, hogy a páromnak hitt ember lassan 3 éve kapcsolatban van és már vele is él. Egy videót tett fel a csaj, ott bukott ki a dolog.
Mielőtt kérdeznéd, nem gyanakodtam, hiszen külön városban lakunk, de rendszeresen taliztunk és a vírus előtt itt is dolgozott tőlem 2 percnyire.
Tovább szépíti az esetet, hogy középsuli óta ismer, és azt mondta, hogy mindig tetszettem neki. Hát így mentem bele. És nem is értem, hogy oldotta meg eddig, hiszen gyakran beszéltünk telefonon is, az elején estébe nyúlóan videochateztünk. Akkor hol volt az asszony? Ezen sokat tűnődtem.
Mivel most zajlik, a szembesítésen még sokat gondolkozom. Szeretnék jól visszavágni. Olyan ütőset, hogy azért magába tekintsen.
ennyi. Remélem neked jobban tetszett, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!