Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket megcsaltak, de megbocsátottak a párjuknak: hogy volt tovább? Milyen lett utána a kapcsolatotok?
Haverom megbocsájtott a félrelépő nejének. Azóta csak egy háziasszony és egy szexháziállat keveréke lett.
(Másképp repül a házból és nem látja többet a gyereket.)
Nőként megbocsátottam, miután a párom bevallotta a félrelépéseit. Így van, nem egy volt a kapcsolatunk ideje alatt.
Hogy mi lesz a kapcsolatunkkal, nem tudom. Nem bízom már meg benne, pedig tökéletes bizalom volt felé. Próbáljuk újraépíteni a kapcsolatot, de nem tudom, hogy sikerül-e.
Szörnyű. Pár hónapig "mintaférj" volt, utána újra megtörtént. Mikor elhagytam engem hibáztatott, hogy előtte is megcsalt nem történt semmi, miért akadtam ki? Közben kiderült, hogy vagy 10 szeretője volt az évek alatt...
Soha többet nem fogom megalázni magam annyira, mint akkor, mikor megbocsátottam a hűtlenséget.
6os
sokkal inkább? és szted kikkel csalják meg jobban a párjukat a nők? általában nős férfiakkal mert ott van a legkisebb rizikó hogy borul a bili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!