Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak itt olyanok, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akiket megcsaltak vagy csalták már meg párjukat és szánnának rá egy kis időt, hogy megosszák velem a tapasztalataikat?

Figyelt kérdés
Mindegyik oldal érdekelne, a megcsalt és a megcsaló oldal is, olyanok is akik együtt maradtak utána, olyanok is akik nem. Nem feltétlenül itt kommentben várom a válaszokat, inkább szeretném privátban folytatni a beszélgetést. Lennének konkrét kérdéseim is, de komplett történeteket is nagyon szívesen meghallgatnék. Segítsetek kérlek!

2020. jan. 15. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szerintem oszd meg ide a problémád, egyszerűbb, illetve a kérdéseket is. Csak úgy elmesélni a sztorinkat nem fog segíteni direktbe.
2020. jan. 15. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem sokat segít rajtad az, hogy kétszer megcsaltak és megaláztak, én mindkettő után azonnal kiléptem az adott kapcsolatból. Inkább írd le a pontos történetet, akkor talán tud valaki segíteni.
2020. jan. 15. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz.
2020. jan. 15. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

En nem szivesen beszelek rola, inkabb en.flortoltem ami akar megcsalasnak is lehet nevezni, neha mar eleg durva flortok.

De ami biztos, ez dontes kerdese es ugy dontottem h nem teszem tobbe. Es nemis teszem. Nehez ha othon nem.kapod meg, de mindent beleadok , es nem csuggedek el mint sokszor korabban es nem MENEKÜLÖK a flõrtbe, mert valóságosan a flõrtbe menekultem az othoni problemak elol, amiket megprobaltam rendezni, megbesz. szerelmes lenni csak nem tudtam, es nem alltam ott h valljak.

Utolag azt hiszem jol dontottem h nem valtam, most mas terveim vannak, tobbet foglalkozok magammal es ha flort es.bok jönne leallitom.

Karakter kerdese kedves kerdezo es az h mennyire oszinten tudtok beszelni egymassal.

2020. jan. 15. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

pl.csókoloztam massal erre gondolok, sajnalom h ezt tettem, veletlenul oda jutottam , majd eszhez tertem es mondtam hogy stop es tobbe nem teszem.Persze akkor csalodas volt a masik reszerol.

Tehat eleg rossz erzes utanna , nem jo egyik oldalrol sem.

N

2020. jan. 15. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, kérdezz!
2020. jan. 15. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Megcsaltak,kérdezhetsz
2020. jan. 15. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Furán hangzik, de hálás vagyok, hogy megcsaltak! Köszönöm a harmadiknak, hogy elvitte! Később jöttem rá, és emiatt is, mennyire nem illettünk össze! Nem voltam neki fontos, ahogy az illető sem, a harmadik! Szerintem a hűtlen fél magától menekül kalandokba, nem a párja miatt! Nyilván valami hiba van! - valamit elkövet a megcsalt fél is, de legyünk már érettek, ha kefélni tud, akkor mielőtt kefélne mással, lépjen már ki a kapcsolatából! Ez a tisztelet, ha félrelép, akkor nem tisztel! Az ilyen emberhez nem lehet közöm többé! És akit már egyszer megcsaltak, később is megcsalják, mert nem érzi súlyát a tettének!
2020. jan. 15. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
#8, nehéz lett volna minden mondat végére csak egy pontot tenni?
2020. jan. 15. 16:30
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 :D
2020. jan. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!