Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiket megcsaltak vagy csalták már meg párjukat és szánnának rá egy kis időt, hogy megosszák velem a tapasztalataikat?
En nem szivesen beszelek rola, inkabb en.flortoltem ami akar megcsalasnak is lehet nevezni, neha mar eleg durva flortok.
De ami biztos, ez dontes kerdese es ugy dontottem h nem teszem tobbe. Es nemis teszem. Nehez ha othon nem.kapod meg, de mindent beleadok , es nem csuggedek el mint sokszor korabban es nem MENEKÜLÖK a flõrtbe, mert valóságosan a flõrtbe menekultem az othoni problemak elol, amiket megprobaltam rendezni, megbesz. szerelmes lenni csak nem tudtam, es nem alltam ott h valljak.
Utolag azt hiszem jol dontottem h nem valtam, most mas terveim vannak, tobbet foglalkozok magammal es ha flort es.bok jönne leallitom.
Karakter kerdese kedves kerdezo es az h mennyire oszinten tudtok beszelni egymassal.
pl.csókoloztam massal erre gondolok, sajnalom h ezt tettem, veletlenul oda jutottam , majd eszhez tertem es mondtam hogy stop es tobbe nem teszem.Persze akkor csalodas volt a masik reszerol.
Tehat eleg rossz erzes utanna , nem jo egyik oldalrol sem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!