Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akit többször megcsaltak, mégis maradt? Meddig lehet bírni? Férfiak válaszára is kíváncsi lennék, akiket a páruk megcsalt.
Jelen. Sajnos. Jó nagy hülye voltam. 2x bukott le hogy neten flörtölt, szexcsetelt, képeket küldözgettek. Persze én idióta mindig elhittem hogy megváltozik. A 3. ilyen esetnél már találkozott is egy csajjal és jót szexeltek amíg én éjszaka dolgoztam. Persze anyós ezt támogatta, még biztatta is hogy nála találkozzonak. Amikor lebukott annyira kiakadt hogy megvert. Akkor eljöttem később anya ment vissza a cuccaimért két ismerőssel. Azóta nem láttam.
Kitartást! Nagyon nehéz lépni de az nagyon is igaz hogy aki egyszer megteszi az máskor is megfogja! Lépj, hogy legyen esélyed egy jobb életre!
Köszönöm!
Az állandó hazudozás kiborít. A bizonyítékok ellenére is tagad. Aztán elismeri. Majd megint tagadja.
Az fáj, hogy nincs egy csepp lelkiismeret furdalása sem.
Az fáj, hogy nincs egy csepp lelkiismeret furdalása sem.
Miért lenne,kinyalod a seggét főzöl mosol szét teszed mikor épp rád fanyalodik, lemész kutyába minden csalást elnézel,fő nyeremény vagy neki. 1 megcsalás kuka, nem ok nélkül van h utána ti jogosítjátok fel a továbbiakra őket mert tudják h megtehetik veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!