Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam. De szeretem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam. De szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval, sajnos megtortent, de nagyon megbantm magam es gyulolom a story miatt magam.. Imadom a baratnomet es nem szeretnem elvesziteni ezert nem szeretnem elmondani neki a tortenteket..de nagyon lelkiismeret furdalasom van, es nagyon rossz..mit tegyek? Magamban, hogy tudom rendbe tenni ezt a hibát?

2019. aug. 30. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

"Megcsaltam. De szeretem"

Kizárt, hogy szereted. A kettő nem megy együtt.

2019. aug. 30. 23:35
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
#1 Nem véletlenül használt más igeidőt. Kapisch?
2019. aug. 31. 00:25
 3/12 anonim ***** válasza:
32%

Már ugyan miért ne szerethetné?? Szereti, csak nem tiszteli. Az más dolog 🙂

A lelkifurkáddal nem tudsz mit tenni. Talán ledobhatod a társadalmi elvárásokat, és végre elkezdesz a saját szabályaid szerint élni! Legfőképpen azzal, hogy ezt elmondod a párodnak is, és ha nem tetszik neki, akkor itt a lehetőség, hogy olyat találjatok, akivel összeilletek. Ha meg tetszik neki... 😉

2019. aug. 31. 00:25
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát nemtudom, ha én szerelmes vagyok a páromba, akkor a közelébe se kerülök a megcsalásnak, mert senki nem vonz jobban mint ő...szóval szerintem sem szereted. Maximum kötődsz, ragaszkodsz hozzá. Én amondó vagyok, hogy ha akkor nagy legény voltál, akkor legyél most is az, állj elé és mondd el neki, hogy mit csináltál. Tedd a helyére a gerinced....
2019. aug. 31. 01:36
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Ha helyére teszi a gerincét, a kapcsolatának annyi...Szóval ha megbántad és nem szándékozod sorozatban megcsalni a jövőben, akkor ne terheld rá ezt a súlyt a párodra, nem fogja elbírni és elveszíted örökre.

Tehát bocsáss meg magadnak és szeresd a párod, legyetek boldogok és kész. Ha nálad életstílus lesz a megcsalás, akkor meg lásd be, hogy el kell engedned.

2019. aug. 31. 03:28
 6/12 Diazepam ***** válasza:
95%
Csak akkor ne mondd el, ha fordított esetben te sem bánnád, hogy nem tudsz róla, hogy a barátnőd félrekefélt.
2019. aug. 31. 07:02
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Ennyit szerintem megérdemel szegényke, hogy elmondod neki és őszinte vagy hozzá. Én nem tudnék ilyen teherrel élni nap mint nap. Önzőség lenne tőled, ha titokban tartanád, megérdemli hogy ezek után eldöntse, hogy kellesz-e neki vagy nem.
2019. aug. 31. 07:06
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Lehet még friss a dolog,azért gyötör ennyire.

Ami megtörtént azon nem tudsz változtatni,kb.így kell tùltenni magad rajta.Amùgy meg valami oka volt a megcsalásnak.Szóval valami nem működik olyan hù de jól,még akkor se,ha amùgy szereted.Szóval azon kellene dolgozni,hogy a megcsalás okát rendezzétek.

2019. aug. 31. 08:05
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nem kell elmondani. Ez a vallomás egy embernek lenne jó, és az te vagy, megszabadulnál a lelkiismeretfurdalástól, ő meg szenvedne, pedig ő nem ártott senkinek. Te meg élsz tovább, mint Marci Hevesen.

Szakíts inkább, mert nem tiszteled eléggé.

2019. aug. 31. 08:11
 10/12 anonim ***** válasza:
19%

BE NE VALLD NEKI !!! Ez nem a tisztelet hiánya részedről, ne hallgass az álszentekre!

Ha megcsaltad az csak annyit jelent hogy férfi vagy és a stabil párkapcsolat ellenére még azért müködik benned a hódítási ösztön. Fiatal vagy még, 1-2 félredugás ideiglenesen belefér (persze nem az ő szempontjából).

De ha esetleg később megnősülnél+gyerek, akkor már tényleg nem lenne korrekt kettős életet élni, eljön az a pont amikortól le kell zárni a kalandozások időszakát.

2019. aug. 31. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!