Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam. De szeretem, mit tegyek?
"Megcsaltam. De szeretem"
Kizárt, hogy szereted. A kettő nem megy együtt.
Már ugyan miért ne szerethetné?? Szereti, csak nem tiszteli. Az más dolog 🙂
A lelkifurkáddal nem tudsz mit tenni. Talán ledobhatod a társadalmi elvárásokat, és végre elkezdesz a saját szabályaid szerint élni! Legfőképpen azzal, hogy ezt elmondod a párodnak is, és ha nem tetszik neki, akkor itt a lehetőség, hogy olyat találjatok, akivel összeilletek. Ha meg tetszik neki... 😉
Ha helyére teszi a gerincét, a kapcsolatának annyi...Szóval ha megbántad és nem szándékozod sorozatban megcsalni a jövőben, akkor ne terheld rá ezt a súlyt a párodra, nem fogja elbírni és elveszíted örökre.
Tehát bocsáss meg magadnak és szeresd a párod, legyetek boldogok és kész. Ha nálad életstílus lesz a megcsalás, akkor meg lásd be, hogy el kell engedned.
Lehet még friss a dolog,azért gyötör ennyire.
Ami megtörtént azon nem tudsz változtatni,kb.így kell tùltenni magad rajta.Amùgy meg valami oka volt a megcsalásnak.Szóval valami nem működik olyan hù de jól,még akkor se,ha amùgy szereted.Szóval azon kellene dolgozni,hogy a megcsalás okát rendezzétek.
Szerintem nem kell elmondani. Ez a vallomás egy embernek lenne jó, és az te vagy, megszabadulnál a lelkiismeretfurdalástól, ő meg szenvedne, pedig ő nem ártott senkinek. Te meg élsz tovább, mint Marci Hevesen.
Szakíts inkább, mert nem tiszteled eléggé.
BE NE VALLD NEKI !!! Ez nem a tisztelet hiánya részedről, ne hallgass az álszentekre!
Ha megcsaltad az csak annyit jelent hogy férfi vagy és a stabil párkapcsolat ellenére még azért müködik benned a hódítási ösztön. Fiatal vagy még, 1-2 félredugás ideiglenesen belefér (persze nem az ő szempontjából).
De ha esetleg később megnősülnél+gyerek, akkor már tényleg nem lenne korrekt kettős életet élni, eljön az a pont amikortól le kell zárni a kalandozások időszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!