Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam. De szeretem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam. De szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval, sajnos megtortent, de nagyon megbantm magam es gyulolom a story miatt magam.. Imadom a baratnomet es nem szeretnem elvesziteni ezert nem szeretnem elmondani neki a tortenteket..de nagyon lelkiismeret furdalasom van, es nagyon rossz..mit tegyek? Magamban, hogy tudom rendbe tenni ezt a hibát?

2019. aug. 30. 23:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

#10 JA, persze a férfinak JÁR, omg...

Őszintén, én is megtettem nemrég (ezelőttig soha), és az a legfurcsább, hogy még csak bűntudatot sem érzek.. Sosem gondoltam volna ezt. (én vagyok a nő)

Egyébként valóban oka van a megcsalásnak. Az én esetemben is tudom az okát. TE is tudd az okát, vagy hogy mi vezetett ide, jobban jársz, legalább magaddal légy őszinte, ha a barátnőddel nem is vagy az.

Főleg, ha még lelkiismeret furdalásod is van. A lelkiismeretfurdalás és a rossz érzés pedig nem fog elmúlni, csak ha elmondod.

2019. aug. 31. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Gondolkozz el azon hogy miért!
2019. szept. 1. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!