Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom de még szeretem?
Figyelt kérdés
És nem tudom elmondjam neki a dolgot vagy sem.Ki soha nem derülhet mert külföldön történt egy ottani sráccal.Érzelmileg semmit nem jelentett csak jó volt vele párszor együtt lenni.
24n
2019. júl. 23. 19:00
1/12 anonim válasza:
Nem, nem szereted.
Ha szeretnéd, nem engedted volna magadba más farkát egyszer sem. Csak a szerelmedét.
3/12 anonim válasza:
Szabadítsd meg őt magadtól! Egy olcsó cafka vagy!
4/12 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam, de 8 éve vagyunk együtt, az nem kis idő félre dobni mindent.
2019. júl. 23. 19:03
5/12 anonim válasza:
Félredobni? Ez nem jutott eszedbe, amikor a másik pasi beléd dugta a farkát, párszor?
6/12 A kérdező kommentje:
De a szex után, de aztán nem törődtem ezzel az érzéssel.Tudom hibáztam de közben szeretem is.
2019. júl. 23. 19:05
7/12 anonim válasza:
Max mint barâtot szereted, megszokás. Azt hiszem jobb ha nem rabolod tovább az idejét.
8/12 anonim válasza:
Ha valakit szeretek,eszembe sem jut megcsalni.
Szóval ne magyarázd be magadnak ezt.
8 év..nem kevés idő.De ne ebbe kapaszkodj Ideje elhagynod,mert nem érdemled meg
9/12 anonim válasza:
Tudod mit szeretsz te maximum? A gyrost.
10/12 anonim válasza:
Úgyis le fog pontozni az itteni erkölcs hadsereg...
Soha ne mondd el neki, ha vele akarsz maradni! Ha esetleg megbocsát és együtt maradtok, akkor is benne marad örökre, valami meg fog változni biztosan. Amiről nem tud, az nem fáj, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!