Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők közt is van bőven ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők közt is van bőven ilyen?

Figyelt kérdés

Férfiakrok tudni hogy sokan kapcsolatuk alatt is ha van mód és lehetőség félre lépnek.

Nőknél is van rá igény?

Olyat olvasok nőktől hogy nem jó a szex vagy 3nm kívánja a párját vagy nem kényezteti a párja és nem jó.

De vajon...

dec. 12. 07:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

#10 én is így látom, nők többsége aki beprobalkozott nálam, úgy 98%a az olyan is, hogy nem hiába nincs szex otthon 😂

Még nem csak akik nálam próbálkoztak be, szóval nehogy az jöjjön le csak hozzám jönnek ilyenek .

Egyszer feküdtem csak le olyan nővel akinek volt valakije, de ők ilyen nyitott dologban voltak. De a többivel nem volt az az isten. Pedig rengeteg lehetőség van a világban, számomra undorító ez. Ahelyett hogy rendberaknak magukat az emberek, csalják egymást össze vissza, mindkét oldalról. Mert a férfiak is rettentő undorító Moson élnek otthon. Nőként én hozzá se nyulnek a többséghez.

dec. 13. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

Sok nővel találkoztam, aki csalta a párját.(pl.velem:))

A nők is félrelépnek, csak jellemzően más okból, és más céllal, mint a férfiak.

A férfiak könnyebben létesítenek szexuális kapcsolatot, érzelmek nélkül,akár több vasat is a tűzben tartva.

Nőknél hangsúlyosabb az érzelmi szál is.Még akkor is ha csak szexpartnert keresnek.

Akkor is kell nekik a dícséret, a bók, hogy igazi nőnek érezhessék magukat.

Hogy valaki szépnek, vonzónak találja őket.Hogy valaki nőként bánjon velük.

Amit otthon nem kapnak meg.

Volt egy szeretőm, akinek a férje önző, parancsolgató volt otthon a szexben.

Semmi gyengédség,intimitás a hétköznapokban,csak a gyere dugjunk kategória.

Pedig nagyon csinos a feleség,magas, vékony, megvan mindene, és imád szexelni.Félrement a nő.

Volt akinél ugyanezek hiányoztak, de a férje még szexelni sem akart vele, de a nő igazi nimfo.

Neki a férje mellett állandó szeretője volt/van,és amellett is voltak kalandjai.

Aztán sok olyannal is találkoztam, akit a férjük egyáltalán nem kíván, semmi szex, külön szobában alszanak.De igényeik nekik is vannak.

4-es is én voltam.

dec. 13. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

hát én inkább a saját tapasztalataimat osztanám meg veletek. nős vagyok 27 éve.

eddig akikkel csaltam a feleségemet mind férjezett volt. kivétel nélkül. 4,5 partnerről beszélek. kb fele-fele arányban volt a kezdeményezés. mindenkinek kell a dícsérő szó, a kedvesség, a bókolások. aztán ha megvan a kémia, akkor lehet szintet lépni. az összes parner 1-2 évnél tovább tartott. én a szex miatt lépek félre. itthon 0 a szex a feleségemnek nincs rá igénye. sosem volt nagy étvágya. korán jött a gyerek. én meg nem léptem le. most itt tartunk. és nem jó.

dec. 16. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!