Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők közt is van bőven ilyen?
Férfiakrok tudni hogy sokan kapcsolatuk alatt is ha van mód és lehetőség félre lépnek.
Nőknél is van rá igény?
Olyat olvasok nőktől hogy nem jó a szex vagy 3nm kívánja a párját vagy nem kényezteti a párja és nem jó.
De vajon...
"Nők gyakrabban lépnek félre olyan indokkal, hogy érzelmileg érzik magukat elhanyagolva, és egy másik férfival jobbakat beszélget, ő dicséri, stb. Szerintem csak amiatt, mert lapos a szex, ritkábban."
Én inkább úgy mondanám, a nők kevésbé merik vállalni, ha a lapos szex az oka a megcsalásnak vagy szakításnak.
Voltam már házas nővel. Szingliként is és úgy, hogy nekem is volt már feleségem. Nem vagyok rá büszke, csak azért írom, hogy van tapasztalatom.
Volt amelyik a sok veszekedésre fogta, "nem szerette már", sokat iszik, csak a hobbijával foglalkozik stb.
Volt olyan, akit elhanyagolt a férje, de nem csak szexuálisan hanem lelkileg is. Durván beszélt vele és lenézte. Csak a gyerek miatt voltak együtt. A nő nagyon jó lelkű volt és szerény. Ki nem nézted volna belőle, hogy megcsalja a férjét. Nem is tervezte előre.
De olyan is volt, akik jól megvoltak. Szervezték a mindennapokat, támogatták egymást lelkileg, de a férfi egyszerűen nem kívánta a nőt, alig szeretkeztek. A nő meg túlfűtött volt. A durva az, hogy erről a nőről sem mondtam volna meg, hogy képes a megcsalásra. Kedves, aranyos és becsületes volt a munkájában. De a szex akkor is hiányzott neki.
A negyedik pedig mind lelkileg és testileg el volt hanyagolva otthon. Veszekedések, gyerek miatt maradtak csak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!