Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban egy fiatal (valahogy kinéző) nő már elvárhatja bőven, hogy egy férfi eltartsa?
Akkora túljelentkezés van minden nőnél a mai világban, hogy azt látom, hogy egy valahogy kinéző fiatalabb nő már bőven megengedheti magának hogy a jóképűség, magasság mellé nyugodtan bedobja az elvárások közé, hogy a férfi az dolgozzon helyette is, tartsa el. Hogy neki ne kelljen dolgoznia.
Sok nő idősebb korban is elvárja ezt, akár még gyerekkel is. Sokaknak még így is összejön.
És hát ki a fene szeret dolgozni. Ha megtehetném én is elvárnám egy nőtől hogy tartson el, ha rám lenne több ezer női jelentkező, de nem olyan világot élünk.
Mások is ezt tapasztalján? Egy igazi férfi manapság ott kezdődik hogy jóképű, magas és eltartja a nőt?
Nyilvánvalóan
Mivel több a pénzes férfi mint a pénzes nő és több a jól kinéző nő mint a jól kinéző férfi, így ebből az következik hogy a jó nők elvárhatják a pénzes pasit
Megint álincel kérdés
Az a nő meg aki direkt erre megy az még mindig gold digger kva
Engem.nem kell eltartani, nekem bőven elég ha a programok ráeső részét tudja fizetni, ugymint wellnes, mozi, nyaralás, vacsik, randik. Tehát, ha van havi 80-100ezre élni. Tehát keressen annyit, mint én. Rohadtul tele a szandim az olyan pasikkal, akik ugy rinyálnak a goldiggerek miatt, akilnél pont nincs mit kiásni 🤦♀️
Azt meg hagyjuk is, hogy az 1000 levélből /hó, hány:
Nem Nős
Nem nagyon nős
Nem gyerekes
Nem az anyjaval él
Kibszott unalmas már ez a téma. A nők is dolgoznak és nem várják el, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek.
Senkit nem ismerek a tágabb környezetemben sem, aki passziobol nem dolgozna.
Milliárdosoknal nyilván más, de ez a gyk népet nem fenyegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!