Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban egy fiatal (valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban egy fiatal (valahogy kinéző) nő már elvárhatja bőven, hogy egy férfi eltartsa?

Figyelt kérdés

Akkora túljelentkezés van minden nőnél a mai világban, hogy azt látom, hogy egy valahogy kinéző fiatalabb nő már bőven megengedheti magának hogy a jóképűség, magasság mellé nyugodtan bedobja az elvárások közé, hogy a férfi az dolgozzon helyette is, tartsa el. Hogy neki ne kelljen dolgoznia.

Sok nő idősebb korban is elvárja ezt, akár még gyerekkel is. Sokaknak még így is összejön.

És hát ki a fene szeret dolgozni. Ha megtehetném én is elvárnám egy nőtől hogy tartson el, ha rám lenne több ezer női jelentkező, de nem olyan világot élünk.

Mások is ezt tapasztalján? Egy igazi férfi manapság ott kezdődik hogy jóképű, magas és eltartja a nőt?

2023. nov. 24. 18:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
50%
Igen
2023. nov. 24. 18:37
 2/30 anonim ***** válasza:
78%

Nyilvánvalóan

Mivel több a pénzes férfi mint a pénzes nő és több a jól kinéző nő mint a jól kinéző férfi, így ebből az következik hogy a jó nők elvárhatják a pénzes pasit

2023. nov. 24. 18:46
 3/30 anonim ***** válasza:
63%

Megint álincel kérdés

Az a nő meg aki direkt erre megy az még mindig gold digger kva

2023. nov. 24. 19:21
 4/30 anonim ***** válasza:
62%
Tudtommal ez csak az aranyásókra és a r*bancokra igaz, hogy elvárják, hogy eltartsák őket. A többi nő pedig jobb ha ír most valamit, mert a kérdező egy kalap alá vette a r*banc haszonlesőket, és a normális nőket. Ezt én nem hagynám. De ez "nő ügy".
2023. nov. 24. 19:34
 5/30 anonim ***** válasza:
71%
Mh....ez jó! Én például szeretek dolgozni, mégis azt szeretné a férjem, hogy.mondjak fel, mert milyen klasz lenne, ha én HTB anya lennék, és neki nem kéne házimunkát csinálni... Namármost, nem azért tanultam 4 évet az egyetemen, hogy otthon meresszem...😏 Jelenleg ott tartunk, hogy inkább bejárónőt alkalmazunk, hogy ne hisztizzen a rumli miatt, és én is tudjak dolgozni, meg neki se kelljen kevesebbet melózni, és idot szakitani a háztartasra.
2023. nov. 24. 19:51
 6/30 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem ilyen egyszerű ám. Az a 'túljelentkezés' a túlnyomó része alkalmit akar, nem eltartani bárkit. Az eltartás pedig sugardaddy/sugarbaby, ami gyakori egyetemista lányoknál.
2023. nov. 24. 19:51
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Én spec szeretek dolgozni, a munkám a hivatásom. Az, hogy te kurválkodnál, ha tehetnéd, spec téged minősít, nem a nőket. Senki sem várja el, hogy eltartsák, hacsak nem egy munkaundoros élősködő, de nekem ilyen még a tágabb ismeretségi körömben sincs. A rengeteg túljelentkezőből ha csak egy is megpendítené, hogy legyek a kitartottja vagy a házicsicskája, egy pillanat alatt megtanulná, hogy elég szar érzés törött kézzel összeszedni a kipotyogott fogait.
2023. nov. 24. 19:54
 8/30 anonim ***** válasza:
76%

Engem.nem kell eltartani, nekem bőven elég ha a programok ráeső részét tudja fizetni, ugymint wellnes, mozi, nyaralás, vacsik, randik. Tehát, ha van havi 80-100ezre élni. Tehát keressen annyit, mint én. Rohadtul tele a szandim az olyan pasikkal, akik ugy rinyálnak a goldiggerek miatt, akilnél pont nincs mit kiásni 🤦‍♀️

Azt meg hagyjuk is, hogy az 1000 levélből /hó, hány:

Nem Nős

Nem nagyon nős

Nem gyerekes

Nem az anyjaval él

2023. nov. 24. 19:58
 9/30 anonim ***** válasza:
83%

Kibszott unalmas már ez a téma. A nők is dolgoznak és nem várják el, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek.

Senkit nem ismerek a tágabb környezetemben sem, aki passziobol nem dolgozna.

Milliárdosoknal nyilván más, de ez a gyk népet nem fenyegeti.

2023. nov. 24. 20:08
 10/30 anonim ***** válasza:
9%
Itt Pesten legalább 50 férfi jut egy fiatal nőre, már a dagadt torz fejű varangyokra is csapatostul mennek rá a chadek, szerinted?? Egy nő itt már azt vár el, amit csak akar!!
2023. nov. 24. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!