Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond velem fiatal nőként?
Sziasztok!
Hangosan szeretnék csak gondolkodni, hátha fel tudtok villanyozni :D
25 éves nő vagyok. Eddig csak komoly kapcsolataim voltak, hosszabbak, csak hát aztán szakítás lett a vége.
Komolyabb célokkal nézek a világra, szeretnék megállapodni, megházasodni, családot alapítani. Ezeket nyilván idővel, nem holnapután, de azért nem is 10 év múlva.
A munkámból kifolyólag nem várható, hogy megismerjek bárkit igazán, autóval közelekedem, a hobbijaim nem túl szociális dolgok, így gyakorlatilag a tinder/online a leginkább vállalhatónak tűnő opcióm az ismerkedésre.
Van egy tisztességes profilom, vannak matchek normális számban (holtidőben is napi 1-2 bepottyan), nem panaszkodom.
Itt jönnek a gondok :D Nagyjából van az üres/agyatlan/érdektelen/önállótlan/teszetosza kategória, aki a sziamizunál tovább nem jut, a hogy vaggyal tartja fent a beszélgetést, és ha már ez is kifutott, akkor vagy a lány birkózzon, vagy megy a smalltalk.
Van a másik véglet, aki "olyan komoly a munkám, hogy most egy kis laza barátság extrákkal férne csak bele, DE ebből persze LEHETNE komoly kapcsolat is" - ergó ő csak patront szeretne üríteni, de túl punci ezt így lecsapni az asztalra.
Meg van a harmadik, aki nem ír rám, aztán vagy ráírok én, vagy csak örülhetek a népszerűségemnek, mivel plusz egy fő áll a match listámon.
Ja, meg a negyedik, aki amúgy értelmes, jól is néz ki, beszélgettek is, azátn piff kiderül, hogy amúgy 13752574 tetkója van, ami egyik képen sem látszik/sosem akar gyereket/alkoholista/drogozik/biszex/transz(elfogadó vagyok, semmi bajom a különböző szexuális irányultságokkal, de amikor a transz nőnek született muki férfi névvel, férfiként beállított profillal ismerkedik nőkkel, persze mindezt utólag elárulva, az cringe)/amúgy 300 km-re él/hónaljfétise van/szőrösnuni fétise van/kemény vallási szektatag/stb, és innentől érdeklődésemet veszítem sajnos.
Egyszerűen nem tudom, hol, hogyan kell ismerkedni, ahol ISMERKEDÉS történik. Hol vannak azok a 26-32 közötti férfiak, akik nem dugópajtit keresnek, hanem minőségben akarják megismerni a másikat? Akik tudnak és akarnak beszélgetni? (Nem, nem kell, hogy hónapokig chateljünk, de tegyünk már legalább néhány órányi energiát a másikba)
Próbáltam a páromponthut is, mondván a tinder bizti húspiac lett. Kiírtam, hogy korba hozzám illőekkel ismerkednék. Vagy (elnézést) bűn ronda srácok írnak, vagy 40-70 éves urak. Botrány.
Próbáltam a Bumble-t, próbáltam kreatívabban kezdeni, vagy csak én is egy sablon sziával, az ott lévő férfiak nagy része szintén alkalmit keres, vagy pedig "nem tudom mit akarok", képtelen beszélgetni, 0 érzelmi intelligencia, esetleg lástd fentebb.
Tudom, értem, hogy 2023-ban eltolódtak az igények, az elvárások, mindenki most akarja a legjobbat és társai, de igényes, normálisan kinéző, értelmes nőként egyszerűen azt érzem, hogy esélytelen, hogy komolyan vegyenek.
Tippek, hogy hogyan kell beszélgetni? Hol kell ismerkedni? Hol vannak a normálisan kinéző, normálisan viselkedő, normálisat kereső férfiak? (ja, meg bocsi, és tényleg bocsi, ha eddig még nem is volt ilyen, most biztos ezért szét fogtok szedni. Ahol tudnak a férfiak kölcsönös szimpátia nelkül kezdeményezni, ott elnézést, de a 10/2-es csávó is ráír szörnyen pofátlanul a 10/10-es nőre is, mondván, hogy a nőnek túl magasak az igényei és fúj vannak külső elvárásai, holott a belső)
Vagy esetleg ha a haverod kutyájának a macskájának a haverja is hasonló helyzetben az ellenkező nemből, az is jöhet :D
“Van egy tisztességes profilom, vannak matchek normális számban (holtidőben is napi 1-2 bepottyan), nem panaszkodom.”
Tehát több száznál már biztosan jársz. Túlválogatod magad :)
Nos én egy pár éve benne vagyok az online társkeresésben, és sajnos azt kell mondjam kép nélkül is, hogy kb szinte biztos hogy a külsőddel/képeiddel van gond. Mivel napi 1-2 like nagyon kevés 25 éves nőként.
Online társkeresőn a legjobban kinézőket kivéve mindenki külsőre gyengébb párt tud összeszedni, mint amilyet élőben össze tudna. Már hogyha komolyról van szó, mivel alkalmira(mint ahogy te is elmondtad) nyitottak a(z előbb említett szinthez képest) jobban kinézők ha férfiakról van szó.
Így tehát 3 lehetőséged van:
1. Az általad nem túl előnyösekkel összejössz komolyra.
2. A jobban kinézőkkel barátság extrázol
3. Hagyod a fenébe és élőben próbálsz meg valamit összehozni
"mindenki külsőre gyengébb párt tud összeszedni, "
Ez esetben pont ugyanannyi ember szedett össze jobban kinéző párt.
Elolvastam :D Tudom ezt ezek után már nem nézed ki egy férfiból, de képzeld sikerült :)
Na de komolyra fordítva: szerintem ha kivonod ebből a teljesen off kategóriát, és mondjuk egy társaságban csak normálisakkal tudnál tök jól elbeszélgetni, akkor sem feltétlenül biztos hogy összejönnél onnan valakivel. És azért mert magasak az elvárásaid? Én nem ezt mondanám, hanem inkább úgy tűnik hogy konkrétak az elképzeléseid, és sokan "még élni akarnak".
Egy úgymond normális férfinál is az van, hogy lehet hogy minden passzolna, de mondjuk nem érzed magad vele otthon, pedig azt mondod, hogy végre egy normális, szavam nem lehet - de valahogy az a szikra nincs meg. Én többször tapasztaltam már, hogy normális a nő, csinos, nem lehetne panaszom rá, és valahogy nincs az az otthonosság-érzésem vele, és valahogy nem tudok bízni benne... ezt nem tudom máshogy mondani. Valahogy tudod olyan, mintha idegen lenne.
Szóval ezzel csak azt akartam leírni, hogy ha kivonod a fullra nem hozzád illőket, akkor sem biztos hogy olyan könnyű, csak most túl sok az olyan, akivel végképp nem egymást keresitek.
Ez egy elég sokrétű téma, sokszor a közös célokon is bukik a dolog, pedig szimpatikus lett volna az illető. De mondjuk amire én még ugrok, az a flegmaság, és a lekezelő stílus. Na az végképp nem.
#8 pont az jutott eszembe erről amit írtál (N) vagyok, hogy azért ehhez szerencse is kell.
Volt egyszer egy rövid kalandom egy pasival, aki nagyon vonzó volt, okos, mint utólag kiderült rendes (nem ismertük egymást jól, csak épp hogy). Nem is akart egyikünk se kalandot csak így alakult, komoly nem lett. Az okát pontosan nem tudom, nekem se jutott volna eszembe felvetni többet. Nem a fizikai vonzalom hiánya volt a "baj" ez biztos, mert nagyon ott volt a "szikra" (sőt ha ilyen költői akarok lenno akkor tűz:D). De valahogy mégse azt éreztem (és szerintem ő se), hogy "Na Ő az!" Lehet ha jobban ismertük volna egymást előtte, vagy rendesen megismerjük egymást és csak haverkodunk abból alakulhatott volna komolyabb. Semmi bajom nem volt vele, sőt, szerintem neki se velem (van amit nem tud tagadni egy férfi) de mégse jött az a belső érzés, hogy ő az.
Vagy pl.: van egy nagyon jó férfi barátom. Tényleg jó barátok vagyunk. Sok bennünk a közös, okos, humoros, rendes, nem is rossz pasi, bár nem az esetem, de tudom hogy ha beleszeretnék ez nem érdekelne. Még sincs köztünk semmi. Volt aki kérdezte, hogy mi van köztetek, mert nagyon, van egy összhang, de továbbra is csak azt tudtam mondani, hogy semmi, mert egyszerűen egyikünknek se jött az a "valami". Amit amúgy nem bánok, csak ez egy olyan dolog amit nem lehet erőtetni.
Nos ez sajnos nem így van, mivel az embernek egy külsőbeli intervallum jön be, nem egy konkrét "szint"
Tehát, csak modellezésképp nézzünk egy /10 skálát.
Van Béla aki 6/10. Élőben esélyes hogy egy kedves/szexi/stb. 5/10 Annával összejönne, mivel felhúzná a külsőt a belső, de online túl sok 5/10-zel kéne találkoznia ahhoz hogy kiszűrje azt akivel van kémia, így inkább csak 6/10 és 7/10et húz jobbra, mert ott erre nagyobb az esély(mivel kevesebbet kell "kompenzálni").
Élőben ugyanezzel a kompenzálással Béla fel tudná szedni a 7/10-es Vivient, de mivel Vivien az előbb említett okból balra húzza a 6/10-eseket, így Bélának nincs esélye erre. Így tehát mindenki a saját szintje+1 helyett a saját szintjével tud csak összejönni online
Remélem érthető volt
(Természetesen mint mondtam ez egy modell volt, egyáltalán nem ilyen egyszerű, de érzékeltetésre szerintem megfelelő volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!