Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal nőként férfival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nőként férfival aki fiatalnak hiszi magát, már "randiztál"?

Figyelt kérdés

Nem is pont randizásra gondolok csak hogy a pasi próbálkozik nálad.

Ez fura jelenség: olyan férfiak akik leszólítanak téged ismerkedési céllal, munkahelyen, iskolában, utcán vagy ismerősi körből.

És míg te vagy 18-22 éves, ők már 35-40 körül, és mikor finoman megemlíted hogy bocs de az apán lehetnél akkor komolyan megdöbben, látszik rajta, hogy ennek őszintén nincs tudatában.

Néz zavartan hogy "mi van"? Mi az hogy idős vagyok? Hisz csak 40 vagyok.

:D

Férfiak fejében ez hogy működik? Nem gúnyból kérdezem, hanem valahogy a belső "órájuk" megáll néhányuknak?

2022. máj. 12. 16:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Tudják ők azt nagyon jól, csak annyira lúzerek, hogy a saját korosztályuknak nem kellenek. Így a fiatal lányokra mennek rá, azzal hogy nekik már van autójuk és lakásuk (jobb esetben).
2022. máj. 12. 16:28
 2/15 A kérdező kommentje:

# 1

és van akiben a lakás és autó vonzalmat kelt?

2022. máj. 12. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem lenne, akkor nem próbálkoznának ezzel. Ha van kínálat, lesz kereslet is. Ahogy fordítva is.
2022. máj. 12. 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Egy csomo csaj nagy mellennyel eloadja, hogy o mennyivel erettebb a korosztalyanal es a sajatjabol nem is ismerkedik. Csodalkoztok, ha par pasi ezert ugy gondolkodik, ahogy? :D
2022. máj. 12. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Mindenki szebb fiatalon, sokkal jobb ranezni egy fiatal arcra mint egy oregre. A pasikat a kulsoseg vezerli, mindenbol a legjobbat akarjak birtokolni, erzelmeiket elnyomjak ugy, hogy a vegen mar nem is igenylik. Csak egy targyat latnak a noben.
2022. máj. 12. 17:11
 6/15 anonim ***** válasza:
15%

Linkeljem az itt naponta feltett kérdéseket, amikor egy tizen-huszonéves nő írja, hogy szerelmes egy harminc-negyven-ötvenes férfiba (minimum 15 év korkülönbség mellett) és kérdezi az vajon akarhat-e komolyat tőle? Aki szokta olvasni a gyakorikerdesek.hu felnőtt párkapcsolatok topicját az naponta olvashat ilyen kérdéseket.

Nem csak te vagy a világon, miért hiszed hogy te minden pl. veled egykorú nő nevében is beszélsz?

2022. máj. 12. 17:21
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Igen. A saját korosztályát leöregezi es eszébe se jut hogy egyidős velük.
2022. máj. 12. 19:06
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

#6 azokat egyértelműen az incelek írják, ahogy a "buta, becsicskítható nő vagyok, gyere alázz" kamukérdéseket is. Érdekes hogy mindig olyan 'női' kérdések vannak amik az ostoba elméleteiket alátámasztják. És mindegyik olyan butácskán van fogalmazva ahogy egy nő nem ír. És mégis vannak akik beveszik és lelkesen szidják a "lábtörlőt". Ez a gyk.

Sokan ki szokták elemezni és leírják a toplista alapján, hogy szinte az összes kérdésért ugyanaz a maroknyi ember felelős, vannak akik hétszázat is kiírnak egy hónapban.

2022. máj. 12. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Képtelenek egyesek felfogni a valóságot.

"Hisz csak 40 vagyok". Te meg feleannyi. Szánalmasak.

2022. máj. 12. 19:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt mondtam haveromnak is aki 36 éves és egy 20 éves csajjal kezdett el szórakozni. Othhon él a szüleivel, minimálbért keres, mondom mit akarsz most őszintén egy majdnem fele annyi idős csajtól mint te? Régebben (elmondása szerint) nagy csajozógép volt, csak sajnos azt hiszi, hogy még mindig 20-on éves...

Ezt el is mondtam neki, meg is sértődöttt rajta elég rendesen.

Na mindegy egyes emberek álomvilágban élnek és extrém naívak...

2022. máj. 13. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!