Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfival randiztál már aki fiatalabbnak hitte magát?
És neked kellett felvilágosítanod hogy hát azért jobban nézzen már tükörbe?
Meg téged is átvert mert vagy fiatalabb kori fotókat tett fel társkeresőre vagy csak a fotó volt csalóka?
Csatlakozom én is :)
Nem értem mai napig sem, mire jó ez… értelmes, normális ember, nő nem bírja, ha átverik, becsapják.
Persze, hogy netes ismerkedés… de már sajnos kikábrándultam belőle az efféle tömeges becsapások miatt… azért az árulkodó, amikor 2021-ben a sokkamerás, sokmegapixeles kütyük világában megy a kamu, hogy “ááá nem szoktak fotózni” (nincs egy barátod, családtagod akit megkérhetnél? Nincs egy épkézláb céges fotód az outlookban, ami nem ezeréves? Stb.), meg “nem szeretem, ha fotóznak” meg “UGYANOLYAN VAGYOK, mint ezen a képen 2-3-5 éve…” :D
…hát NEM. 40 feletti nő vagyok és ez nem igaz. 30 felett szerintem igenis átverés nem friss képekkel ismerkedni és behazudni, hogy semmit nem változik az ember fél vagy 1 év alatt… utálom, ha valaki ennyire lusta és ennyire nem tisztel meg, hogy tehernek éli meg a való önmagát megmutatni és kamuzik, sumákol, nyafog felnőtt férfi létére egy fotó miatt, mikor - ha valóban ismerkedni szeretne- inkább azon lenne, hogy 10-et küld…
Nehezen tudom elhinni, hogy valakinek nincs fél éven belől 3-4-5 értelmes, EGÉSZ ALAKOS fotója… vagy ha így van, akkor ne tudna rajta 1 nap alatt változtatni, HA AKAR.
(…nyilván ezek az alakok szoktak mindenféle kifogást keresni, az “ok, nem gond, akkor beszélgessünk kamerával”-ra is… meg ők azok, akik nekiállnak hisztizni, hogy nem bízol bennük látatlanban, hogy rohanj azonnal randizni az 5+ éves, elmosódott fotójukat látva, amiért napokig kell könyörögni :D
Ezek az emberek számomra nemcsak súlyosan önbizalomhiányosak, hanem sunyik és tiszteletlenek is.
…40+ férfiakkal értek ezek a nagyszerű tapasztalatok…
# 3
40+ -os férfiak azért kamuznak a fotókkal mert sokan közülük már nem vonzó külsejűek?
3. Vagyok… hát nem tudom, talán ez is benne van, de amikor egy-egy ilyen szituációba keveredek, a legutolsó az, hogy meg akarnám érteni, miért vert át, vesztegette az időmet, hazudott stb.
…az a szomorú, hogy lehet, hogy megtetszene normál valójában is, ha nem menne a sumákolás- de ezt kellene megérteni, hogy ha valami valamiben (BÁRMIBEN!) nem őszinte, taktikázik, azzal eljátssza a jogot arra, hogy bizalommal, normálisan álljak hozzá.
Utálom, ha valaki utólag magyarázkodik (és eddig mindig ez volt… “bámulatos” szövegekkel, amik beilletek egyfajta önigazolásnak is arról, hogy miért járt el tökéletesen, tisztességesen és miért én vagyok a hibás :)
Pl. “Ha megláttál volna így, akkor nem jössz el randira” (lehet, de így sem lesz következő, ez nekem nagyobb döbbenet…)
Vagy “jobb nő vagy mint én pasiban”- ezt meg egyszerűen nem értem- emberek vagyunk, ennek az egymáshoz mérésnek így semmi, de semmi értelme nincs és tele megint önbizalomhiánnyal, ami a sumákolás mellett már erősen arra dönti a mérleg nyelvét, hogy NEM.
40 felett senki sem az már, mint 20 évesen- akkor sem, ha (mint pl én) azt gondolja, hogy a KORÁHOZ képest OK, jól néz ki, igényes stb. Aki magát nem tudja normálisan elfogadni (na nem a rohadó fogakat meg a lyukas zoknit, hanem az életkorát!), attól tk mit lehet várni? Szerintem nem sok jót.
Nyilván én sem vagyok olyan, mint 20-25 évesen… a külsőmet tekintve sem- de nem is 25-30 éves férfiakkal ismerkedtem és igenis TESZEK azért, hogy a KOROMHOZ KÉPEST legyek OK, igényes, egészséges, tiszta, kívánatos, normális testalkatú, rendes öltözékű, stílusos, vonzó stb.- az már más kérdés, hogy ez hogyan találkozik vagy nem a másik ember elképzelésével, igényeivel… de legalább a szélsőségektől valahogy meg tudnánk óvni magunkat… :)
…hát utolsó: én is ismerek ilyen nőt és férfit is, aki jól néz ki a korosztályában (vagy genetika vagy tesz érte, mindegy is).
De az, aki LETAGADJA a korát, az nekem azonnal lapát, mert HAZUDIK, ergo NEM TISZTEL, elveszi kiindulásként a jogomat ahhoz, hogy valós infók birtokában tudjak dönteni arról, tetszik-e nekem, kell-e nekem, el tudom-e fogadni úgy, ahogy van…
Ez számomra kiábrándító és manipulatív—- FUJJ, sose kéne ilyen és igen, volt már erre példa a netes ismerkedős időmben.
Nekem borzasztóan fájt és rosszul esett (továbbra sem értem MINEK KELL HAZUDNI?) én pl baromi büszke vagyok arra, hogy 40 felett is kapok bókokat és elismeréseket, a koromat nemcsak a személyi igazolványomból lehet kisasolni, annyi vagyok, amennyi- ez ténykérdés- meg a helyes(ebb) önismeret is, hogy nem hazudgálok 30-35 körüli férfiaknak, hogy jaaaa 39 vagyok, aztán majd ha kötődik hozzám, akkor beetetem…
Szégyellje magát az ilyen…és a legszomorúbb, hogy a fajtája nem érti, miért lett lapátra téve és hangoztatja, hogy “dehát ez cask egy szám” (igen, az… akkor miért kellett neked szórakozni vele mégis?)
Akinek van egy csepp becsülete, tartása, méltósága, az nem marad ilyen hazudozóval… lehet bárhogy szépíteni, ez átverés…
Ha egy 50+ férfi nézne ki jól, összetenném a két kezemet, hogy olyan, amilyen- csak becsületes lenne :)
Nőként mondom, nekem az elmúlt 10 évből sincs egész alakos képem. Miért lenne, ha tudom, hogy szarul nézek ki?
Persze egyetértek ebben, én sem mennék fel társkeresőre nem frissiben lőtt képekkel, de sztem nem meglepő, hogy valakit nem fotóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!