Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal nőként férfival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nőként férfival aki fiatalnak hiszi magát, már "randiztál"?

Figyelt kérdés

Nem is pont randizásra gondolok csak hogy a pasi próbálkozik nálad.

Ez fura jelenség: olyan férfiak akik leszólítanak téged ismerkedési céllal, munkahelyen, iskolában, utcán vagy ismerősi körből.

És míg te vagy 18-22 éves, ők már 35-40 körül, és mikor finoman megemlíted hogy bocs de az apán lehetnél akkor komolyan megdöbben, látszik rajta, hogy ennek őszintén nincs tudatában.

Néz zavartan hogy "mi van"? Mi az hogy idős vagyok? Hisz csak 40 vagyok.

:D

Férfiak fejében ez hogy működik? Nem gúnyból kérdezem, hanem valahogy a belső "órájuk" megáll néhányuknak?

2022. máj. 12. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24 vagyok. Nem olyan régen a munkahelyemen rám állt egy 35 éves papó. Alig bírtam megértetni vele hogy egy közeli idősek otthonában próbáljon ismerkedni! Ne velem!
2022. máj. 13. 10:34
 12/15 A kérdező kommentje:

# 11

gondolom teljesen lerobbant is volt, csupa ránc meg kopasz pocakos :D

2022. máj. 13. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:

12#

Igen túlsúlyos enyhén.

2022. máj. 13. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
2022. máj. 13. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:

#: Akkor ismerkedj 46 éves nőkkel. Mert ugye pasi vagy, az egyértelmű.

Ja, persze! Hiszen ti 10-20 évvel idősebben is üdék vagytok. Ja, nem.

Én 23 vagyok, és eszembe sem jutna 35 évessel ismerkedni. 30 felettivel sem.

2022. máj. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!