Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal házas férfi és fiatal házas nő titokban egymás szeretői. Működhet ez?
Sziasztok!
A kérdésem talán a társkeresési problémák, a házasság és a megcsalás témákba vegyesen illik. Kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen tanácsotok és tapasztalatotok van.
Én egy 32 éves, házas, jó kiállású mérnök srác vagyok, Budapesten. Elképzeltem egy titkos szeretői viszonyt.
A két szerető mindegyike házas, de egy hosszantartó baráti és szexuális viszonyt ápolnak. Hetente találkoznak teljes titokban, elmerülnek a vágyaikban és egymás figyelmében lubickolnak.
Nem csupán szex, hanem baráti kapcsolat alakul ki közöttük. Ennek ellenére nem vájkálnak egymás életében, mert az inkognitójukat meg akarják őrizni.
Élvezik, hogy a mindennapi rutinból kiszakadnak a hónapban pár alkalommal.
A kérdésem, hogy létezik-e ilyen és egyáltalán működőképes-e? Mi a buktató, mire kell figyelni, hogyan lehet megtalálni a másik felet diszkréten?
Számomra kicsit a 22-es csapdájának tűnik az, hogy hogyan lehet ismerkedni, ha a fent leírt kapcsolat lenne a cél, de az inkognitó megőrzése is figyelni akar az ember.
Mit gondoltok?
Persze Kovács Botond.
Legalább a nevedet ne írnád ki te mérnök 🤣
Hogyne lehetne.
Én ismerek két fiatal házas férfit, akik évek óta elvannak egymással egy titkos kapcsolatban.
Akkor a hagyományos felállás miért ne működhetne?
Ideig-óráig működőképes - amíg be nem szerelmesedik valamelyik fél.
Kicsit távolabbról indítanám a dolgot. Miért lépsz félre? Ha félrelépsz akkor biztos, hogy a házasságod rendben van? Tényleg így akarsz élni, kettős életet élve életed végéig? Itt kezdődik a bibi - ti inkább NE vállaljatok gyereket! A probléma gyökere a házasságodban van, ezért lépsz félre most is, s keresed a "menekülőutat" (legalább magadnak ne hazudj, valójában kezdesz szerelmes lenni a szeretődbe - fájna, ha vége lenne? Na ugye...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!