Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal házas férfi és fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal házas férfi és fiatal házas nő titokban egymás szeretői. Működhet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem talán a társkeresési problémák, a házasság és a megcsalás témákba vegyesen illik. Kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen tanácsotok és tapasztalatotok van.

Én egy 32 éves, házas, jó kiállású mérnök srác vagyok, Budapesten. Elképzeltem egy titkos szeretői viszonyt.

A két szerető mindegyike házas, de egy hosszantartó baráti és szexuális viszonyt ápolnak. Hetente találkoznak teljes titokban, elmerülnek a vágyaikban és egymás figyelmében lubickolnak.

Nem csupán szex, hanem baráti kapcsolat alakul ki közöttük. Ennek ellenére nem vájkálnak egymás életében, mert az inkognitójukat meg akarják őrizni.

Élvezik, hogy a mindennapi rutinból kiszakadnak a hónapban pár alkalommal.

A kérdésem, hogy létezik-e ilyen és egyáltalán működőképes-e? Mi a buktató, mire kell figyelni, hogyan lehet megtalálni a másik felet diszkréten?

Számomra kicsit a 22-es csapdájának tűnik az, hogy hogyan lehet ismerkedni, ha a fent leírt kapcsolat lenne a cél, de az inkognitó megőrzése is figyelni akar az ember.

Mit gondoltok?

2023. nov. 3. 11:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Persze, neked ez jár! Alfa hímként amúgy miért házasodtál meg?
2023. nov. 3. 11:21
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Persze Kovács Botond.

Legalább a nevedet ne írnád ki te mérnök 🤣

2023. nov. 3. 11:22
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Én azt gondolom, hogy ez tartósan nem működőképes. Illetve hogy fiatalon f@sznak akarja az ember direkt nehezíteni az életét. Az ilyen kapcsolatok jellemzően véletlenül alakulnak ki, mert két ember nem bír magával, nem célzottan keres szeretőt havi x alkalomra a házastársa mellé. Ilyenformán ugye tartós, baráti/szexuális kapcsolatra nehéz olyan (fiatal, számodra emberileg és szexuálisan is klappoló) partnert találni, aki szintén direkt hasonló kapcsolatot keres. Nem beszélve arról, hogy éveken át titokban szeretőzni mindig kockázatos, egyszer lebukik az ember, aztán csak néz nagyokat, hogy a házastársa ezen kiborul. Egy-egy alkalmi kapcsolatot még csak-csak titokban lehet tartani egy életen át, de évekig szeretőt csak úgy tudsz tartani, ha a házastársad is tud róla, max elfordul a jelek láttán. Amúgy meg a bűntudat meg az idő a legnagyobb ellenségeid: miután már mondjuk családod van, akkor a gyerekeid mellől kéne lelépned sokszor, hogy a szeretőddel lehess, a bűntudat meg nagy úr, akkor is, ha fiatalon még azt hiszed, emiatt nem kellene rosszul érezned magad. Amúgy de, még a gondolatért is rosszul kéne érezni magad, ez a terv minden mozzanatában elítélendő.
2023. nov. 3. 11:23
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Felesleges volt házasodni, ha más csajokat akarsz dugni. Lehet jó kiállású vagy, de emberileg egy hulladék. Sajnálom a feleségedet, remélem rájön és kivág mint macskát ***ni+ mellé még a vagyonodból is kiforgat.
2023. nov. 3. 11:25
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

Hogyne lehetne.

Én ismerek két fiatal házas férfit, akik évek óta elvannak egymással egy titkos kapcsolatban.

Akkor a hagyományos felállás miért ne működhetne?

2023. nov. 3. 11:26
 6/17 Noren1989 ***** válasza:
85%
Képzelni bàrmit lehet, Botikàm.
2023. nov. 3. 11:29
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3-as normális választ!
2023. nov. 3. 11:33
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem volt már ilyen kapcsolatom, de a heti találkozást nem is tudtam és nem is akartam megoldani, ez túl gyakori nekem. N
2023. nov. 3. 11:58
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
De kérdező ebből remek könyv születne, fontold meg a témát😀 és a 3asnak igaza van.Nem célzottan keres az ember szeretőt az élet hozza úgy, ha érdekel írj rám privátban mesélek..
2023. nov. 3. 12:47
 10/17 anonim ***** válasza:
38%

Ideig-óráig működőképes - amíg be nem szerelmesedik valamelyik fél.

Kicsit távolabbról indítanám a dolgot. Miért lépsz félre? Ha félrelépsz akkor biztos, hogy a házasságod rendben van? Tényleg így akarsz élni, kettős életet élve életed végéig? Itt kezdődik a bibi - ti inkább NE vállaljatok gyereket! A probléma gyökere a házasságodban van, ezért lépsz félre most is, s keresed a "menekülőutat" (legalább magadnak ne hazudj, valójában kezdesz szerelmes lenni a szeretődbe - fájna, ha vége lenne? Na ugye...).

2023. nov. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!