Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek szeretőjük van, hol találkoztok? Hogy tartjátok titokban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 10:58
1/7 anonim válasza:
búvóhely
szertő lakása
nem mondjuk el senkinek
titkosított csatornák
45/F
2/7 anonim válasza:
Bokorban. Ugy dugunk mint a nyulak. Hamar kesz, eszre sem vesznek
3/7 anonim válasza:
Apám nevén van egy lakásom. A nejem sem tud róla.
Nem tudja a nevem, nem tudja hol lakom, nem a fő telefonszámomat ismeri. A rendszám céges, a cég az apám nevén van.
4/7 anonim válasza:
Én céges rendezvényen szoktam velük összefutni a függönyök mögött. Nincs beszéd, nincsenek arcok, csak azok a hátsó fartájak.
5/7 anonim válasza:
Miért tartanám titokban? A párjaim örülnek is neki, mert ők kevésbé szexuálisak, a szeretővel meg mehet a huncut vadság.
6/7 anonim válasza:
Unokatesóm (amíg férjnél volt és utána is): javarészt a szeretőjénél. Együtt él anya és fia, hol egyik, hol másik "használja" a lakást. Mivel másik település és autóval megy, távolabb parkol és gyalog megy a házhoz meg vissza a kocsihoz (egyedül, a szerető nem várja a parkolónál, vagy kíséri el) Nyilvános helyre nem mennek. Az unokatesóm jár a f@szi munkahelyére is alkalmanként dolgozni, olyankor, ha éppen foglalt a ház (anyuka fogadja az aktuális kúrópartnert), lerendezik az unokatesóm kocsijában (a f@szinak nincs jogsija), vagy a munkahelyen. Otthon azt hazudja, hogy dolgozni volt, túlórázni kellett (turizmus-vendéglátás), a barátnőjével találkozott, biciklizni ment.
7/7 anonim válasza:
Én konzervatív vagyok és becsületes. Adott esetben a társam és szeretője edzeni a kórházba, ha megtudom szükség lenne rá. 🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!