Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal házas férfi és fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal házas férfi és fiatal házas nő titokban egymás szeretői. Működhet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem talán a társkeresési problémák, a házasság és a megcsalás témákba vegyesen illik. Kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen tanácsotok és tapasztalatotok van.

Én egy 32 éves, házas, jó kiállású mérnök srác vagyok, Budapesten. Elképzeltem egy titkos szeretői viszonyt.

A két szerető mindegyike házas, de egy hosszantartó baráti és szexuális viszonyt ápolnak. Hetente találkoznak teljes titokban, elmerülnek a vágyaikban és egymás figyelmében lubickolnak.

Nem csupán szex, hanem baráti kapcsolat alakul ki közöttük. Ennek ellenére nem vájkálnak egymás életében, mert az inkognitójukat meg akarják őrizni.

Élvezik, hogy a mindennapi rutinból kiszakadnak a hónapban pár alkalommal.

A kérdésem, hogy létezik-e ilyen és egyáltalán működőképes-e? Mi a buktató, mire kell figyelni, hogyan lehet megtalálni a másik felet diszkréten?

Számomra kicsit a 22-es csapdájának tűnik az, hogy hogyan lehet ismerkedni, ha a fent leírt kapcsolat lenne a cél, de az inkognitó megőrzése is figyelni akar az ember.

Mit gondoltok?

2023. nov. 3. 11:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Ha igy gondolkozol fiatalon, neked nem valo csalad...
2023. nov. 4. 07:22
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Én azt nem értem, hogy egy családos, aki szeretőt tart, hogy tud a párjának egyáltalán a szemébe nézni, lefeküdni, megpuszilni/csókolni, átölelni. Hogy nem gyötri a szégyen, a megbánás, hogy párját ily rútul becsapja?
2023. nov. 4. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Csalad szegyene...
2023. nov. 4. 21:40
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

4 évig működött nálunk.

Mindketten házasok vagyunk.

2023. dec. 29. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:
12 ugy teszik, hogy szarnak gyerekeik anyjara. Es forditva is, a nok szarnak a gyerekeik apjara... Ennyi
2023. dec. 29. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Neked házasnak se kellene lenned... Inkább válj el, ne a nejed kárára merülj el más figyelmében. Vagy akkor max kérj nyilt házasságot, az asszonynak is kijár egy:"hosszantartó baráti és szexuális viszonyt" amiben "elmerülnek a vágyaikban és egymás figyelmében lubickolnak".

Ne legyel onzo!!!

2023. dec. 29. 16:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Remelem hogy nincs gyereketek... Es nem is lesz, a nod jobb pasit erdemelne...
2023. dec. 29. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!