Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőm mentette meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm mentette meg a házasságomat?

Figyelt kérdés

Elmúltam 40 éves. Házas vagyok és van két csodálatos gyerekünk is. De sajnos a férjem már nem néz rám nőként, teljesen kihalt kettőnk között az intimitás, de már én sem erőltetem. Az interneten ismerkedtem meg egy 23 éves fiúval. Mivel nagyon szimpatikus volt már az első levélváltáskor, így hamar egymásba gabalyodtunk. Átbeszéltünk egy éjszakát. Bevallotta, hogy több idősebb nővel is volt már. Egyébként nagyon izmos, sármos fiúról van szó. Először azt hittem, hogy ez valami tréfa, hogy valaki így akar megleckéztetni, de aztán rájöttem, hogy nagyon is komolyak a szándékai. Világéletemben sokat tettem azért, hogy jó alakom legyen, mégis annyira rég éreztem, hogy valakinek csak én kellek, hogy rajongásig szeret. Bár az elején kicsit hezitáltam, végül mégis találkoztam vele. Pozitívan csalódtam. Nagyon jól éreztem magam vele, és végül teljesen odaadtam magam neki, lefeküdtünk.

azóta férjemhez is jobban viszonyulok

dec. 9. 12:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
63%
Lebukott 🤣
dec. 12. 21:32
 22/22 anonim ***** válasza:
71%
Szívesen megmenteném elhanyagolt hölgy házassagát, 40es korosztályból😊
dec. 13. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!