Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőm mentette meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm mentette meg a házasságomat?

Figyelt kérdés

Elmúltam 40 éves. Házas vagyok és van két csodálatos gyerekünk is. De sajnos a férjem már nem néz rám nőként, teljesen kihalt kettőnk között az intimitás, de már én sem erőltetem. Az interneten ismerkedtem meg egy 23 éves fiúval. Mivel nagyon szimpatikus volt már az első levélváltáskor, így hamar egymásba gabalyodtunk. Átbeszéltünk egy éjszakát. Bevallotta, hogy több idősebb nővel is volt már. Egyébként nagyon izmos, sármos fiúról van szó. Először azt hittem, hogy ez valami tréfa, hogy valaki így akar megleckéztetni, de aztán rájöttem, hogy nagyon is komolyak a szándékai. Világéletemben sokat tettem azért, hogy jó alakom legyen, mégis annyira rég éreztem, hogy valakinek csak én kellek, hogy rajongásig szeret. Bár az elején kicsit hezitáltam, végül mégis találkoztam vele. Pozitívan csalódtam. Nagyon jól éreztem magam vele, és végül teljesen odaadtam magam neki, lefeküdtünk.

azóta férjemhez is jobban viszonyulok

dec. 9. 12:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem se házasság ez, hanem egy nyitott kapcsolat. A másik féllel nem kezeltétek azt, ami bennetek van probléma, nem változtatok, hanem csak bejött egy új fél, aki megadta azt, amit a másikból nem tudtok kihozni.

A megcsalás meg szerintem undorító, de mivel te ilyen vagy, gondolom a párod is sejthette, hogy milyen emberrel van együtt, ezért nem sajnálom, ő döntött így, hogy veled lesz.

dec. 9. 14:06
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

#9: "Szerintem nem a házasságot mentette..."

De éppen, hogy azt. Utólag a feleségem megmondta, hogy ha nem jött volna ez az illető neki, akkor elvált volna. Akár a nagy semmire. De mivel jött, éppen időben, és pont ez az illető volt elsősorban az, aki talpraállította és nem hogy rontott a kapcsolatunkon, hanem megújította, új értelmet adott neki és együtt vagyunk azóta is, így megmentette a házasságot.

És igen, ez egyfajta nyitott kapcsolat inkább, ezt aláírom. De azt is tudom, hogy ez nem fog állandósulni. Idővel teljesen el fogja engedni az illetőt, már sokkal kevésbé ragsaszkodik hozzá, VAGY pedig szépen elválunk, ha úgy érezzük, hogy úgy tudjuk egymást boldoggá tenni. Mert a cél az, hogy jól érezze magát mindenki.

Most jól elvagyunk együtt, ismét, már hosszabb ideje, így egyelőre erre koncentrálunk. Egyre inkább csak egymásra.

Szóval, ilyenformán nálunk megmentő volt a szerető, mert ismétlem, ha nem jött volna, akkor a feleségem ment volna, nem más valaki miatt, hanem csak a helyzet elől menekülve. Akkor éppen úgy érezte, hogy menekülnie kell, aztán mivel nagyon sokmindenben nagyon változtunk pozitív irányba, így már egész máshogy látja a dolgokat, ahogyan én is.

Hogy mit hoz a jövő, az meg majd kiderül.

dec. 9. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Hát persze hogy megmentette 😂😂😂😂
dec. 9. 15:10
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Csak ha púzóba is engedted
dec. 9. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

A fiatalok tele vannak kíváncsisággal, tesztoszteronnal. Persze, hogy hajtott rád.

Ha csinos vagy, mások pillantását is észre kéne venned, nem csak azét, aki a gyereked lehetne.

Egyébként meg mindenki azt csinál, amit akar. Ha ez így belefér nektek, csináljátok.

dec. 9. 17:11
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Akkor én többszörös házasság megmentő vagyok, csak házas nőkkel van szexkapcsolatom😀
dec. 9. 18:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól nézel ki, de a férjed nem tekint rád nőként, akkor valószínűleg nem te kezdted a megcsalást a házasságotokban. Miért nem váltok el? Az önbizalmadat ez a fiatal helyretette, miért nem változtatsz az életeden?
tegnapelőtt 06:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
12es, nektek a házasságotok atalakult nyitott házasságba. Nálam a házasság megmentése nem jár azzal hogy más megdugja a nőmet, és hogy át alakul a házasság. Papíron persze házasok maradtatok ahogy eddig ezért meg lett mentve szerinted, de egy normális monogám ember szemében tönkre ment a házasság amit te sikernek könyvelsz el.
tegnap 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!