Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőm mentette meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm mentette meg a házasságomat?

Figyelt kérdés

Elmúltam 40 éves. Házas vagyok és van két csodálatos gyerekünk is. De sajnos a férjem már nem néz rám nőként, teljesen kihalt kettőnk között az intimitás, de már én sem erőltetem. Az interneten ismerkedtem meg egy 23 éves fiúval. Mivel nagyon szimpatikus volt már az első levélváltáskor, így hamar egymásba gabalyodtunk. Átbeszéltünk egy éjszakát. Bevallotta, hogy több idősebb nővel is volt már. Egyébként nagyon izmos, sármos fiúról van szó. Először azt hittem, hogy ez valami tréfa, hogy valaki így akar megleckéztetni, de aztán rájöttem, hogy nagyon is komolyak a szándékai. Világéletemben sokat tettem azért, hogy jó alakom legyen, mégis annyira rég éreztem, hogy valakinek csak én kellek, hogy rajongásig szeret. Bár az elején kicsit hezitáltam, végül mégis találkoztam vele. Pozitívan csalódtam. Nagyon jól éreztem magam vele, és végül teljesen odaadtam magam neki, lefeküdtünk.

azóta férjemhez is jobban viszonyulok

dec. 9. 12:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem csak szeretnéd elhinni...
dec. 9. 12:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerető csupán csak egy tüneti kezelés. A valódi okot nem oldja meg. Csak ámítod magad azzal hogy a szerető miatt jobb a házasságod. Dehogy jobb, csak ezt akarod elhinni, holott ugyanúgy ott a valódi probléma
dec. 9. 12:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem váltok el? Miért jobb megcsalni a másikat?
dec. 9. 12:36
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem mentette meg csak már jó kedvűen lesz*rod a házasságodat mert érdekelsz valaki mást is. 23 éves....a helyedben 40 évesen nem fűznék hozzá sok reményt. Ha te komolyan akarod majd vele elfogadja a két gyerekedet is?
dec. 9. 12:40
 5/18 anonim ***** válasza:
59%
Én is lefeküdnék veled szívesen
dec. 9. 12:49
 6/18 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem meg simán lehet.

Van, amit a férjed nem tud megadni, és tök hiányérzeted van, ettől totál lehetett önbecsülési problémád, és így még inkább eltávolodtatok egymástól. A srác mellett megnőtt az önbizalmad, jobb lett a kisugárzásod, és a férjedre is hatással lettél ezen a téren, újra vonzódni kezdett hozzád, ill. te is hozzá.

Ettől persze még érdemes rendezni a férjeddel a házassági problémát, ha van, talán most nem szar bele mindenbe hozzáállással indulna a dologba, hanem nagyobb hajlandósággal.

Aztán kell a kommunikáció, kell a közös program, a kikapcsolódás az énidő, a kedvesség. Fontos, hogy ne nyaggassátok egymást, de ha te totál frusztrált vagy pl. mert nem vagy kibékülve magaddal, vagy mert pl. rég nem volt szex, és ezért valami egészen másképp fejezed ki az indulatodat, és neki ebből tök elege lett, és még az élettől is elment a kedve, nemhogy a szextől, hát nem lehet csodálkozni.

dec. 9. 12:49
 7/18 anonim ***** válasza:
62%

Ó hogyne, simán lehet, ez egy létező dolog.

Nálatok nem tudom, mi a helyzet, nálunk valóban a szerető mentette meg a házasságunkat. Jöhetnek a lepontozások, nem számít. Akkor is így van. Annyiból másabb talán a helyzet, hogy gondolom nálatok titokban ment a dolog, mi megbeszéltük. 20 év házasság és szintén gyerekek mellett jutottunk odáig, hogy eltávolodtunk egymástól. A feleségem fásult, kedvtelen lett, nem volt egy szívderítő látvány és nem volt vele nagyon jó már együtt lenni semmilyen szinten. Így már számomra sem volt vonzó és olyan semmilyen, lapos lett a kapcsolatunk. Aztán elsősorban a feleségem részéről eljött a nagy kérdés, hogy hogyan tovább. Elém állt és elmondta, hogy nagyon sajnálja, de valami hiányzik neki... akkor még nem tudta megmagyarázni, hogy mi, mert igazából azon kívül, hogy "szokásos házassággá" alakult (laposodott) a kapcsolatunk, nem voltak nagy gondok. Nem voltak viták, veszekedések, hangos szó, semmi ilyesmi. Aztán csakhamar kiderült, hogy szerelmes lett és szeretné ezt megélni. DE hogy nem akar új életet kezdeni, nem akar új társat, ráadásul akibe belezúgott, ő sem akarná felrúgni az életét semmiképpen sem.

Mivel nekem már úgymond tökmindegy volt, nem volt jó amúgy sem a kapcsolatunk meg az otthoni légkör, én mondtam neki, hogy ha diszkréten tudja csinálni, akkor legyen. Legalább ő legyen boldog. De kértem, hogy ne hozzon felelőtlen döntést, a gyerekek felé legyen meg a felelősség a részéről. És hogy maximálisan tartsa be a megbeszélt szabályokat.

Így leültünk, megbeszéltük, hogy mi és hogyan legyen.

Azóta, több, mint 2 éve teljesen megújult, megváltozott jó irányba a kapcsolatunk. Olyan szinten lettünk ismét jó társak, hogy hihetetlen.

Igen, ez van, hogy bizonyos dolgokat én nem tudok neki megadni érzelmileg (ezzel teljesen tisztában vagyok), nem vagyok egy érzelgős, romantikus típus, míg a szeretőtől megkapja ezeket. Ám az az érdekes, hogy pont testileg viszont a szeretőtől nem kapja meg, amit igényelne... azáltal viszont, hogy tőle megkap egy halom más érzelmi dolgot, egy olyan löketet, töltetet, extra energiákat kap, hogy teljesen máshogy jön haza hozzám, mint előtte. És persze ezáltal én is egészen máshogy viszonyulok hozzá, sokkal kedvesebbek vagyunk egymással, mint korábban.

Így most van egy ilyen speciális állapot, egy speciális kapcsolatunk, ami által gyakorlatilag jobb a kapcsolatunk, mint bármikor is volt.

Szóval, én kimondom, hogy nálunk a szerető, mint megmentő funkcionál.

De ez nem követendő példa, nem ez az egyetlen lehetséges megoldás, ha egy házasság mellékvágányra kerül, ám nem feltétlenül az az egyetlen megoldás, hogy azonnal elválni és beleugrani valamibe, ami jó eséllyel sehova sem vezet.

Nekünk bevált ez a dolog, de egész biztos, hogy nem minden kapcsolat bírja el.

dec. 9. 13:22
 8/18 anonim ***** válasza:
18%

Szurkolok neked!

49/F

dec. 9. 13:23
 9/18 anonim ***** válasza:
86%

7

Szerintem nem a házasságot mentette meg hanem hogy legalább normális lakótársak tudtok lenni. Ha a házasságot mentette volna akkor a nejed is vissza talált volna hozzád szerető nélkül. De ha nektek megfelel ti dolgotok.

dec. 9. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

Szövegértés...

A szeretőtől romantikát kap, a férjtől jó szexet. Ez nem épp a megszokott szeretői viszony.

dec. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!