Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás és szakítás után mennyi idő volt, mire újra nyitni tudtatok az emberek felé?
Megcsalt a párom, kiderült, borzalmas érzés volt, de megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ennek már fél éve, de gyakorlatilag semmilyen szinten nem menne most az ismerkedés, teljesen bezárkóztam és nem bízok az emberekben. A családban senkivel sem beszélek, így csak a barátaimra számíthattam. Néhány barátomnak elmeséltem a történetet, mi hogyan történt, egy kicsit jobban éreztem magam, miután kiadtam magamból a feszültséget, nagyon jó érzés volt kibeszélni magamból és elképesztő szeretetet és támogatást kaptam tőlük, amiért nagyon hálás vagyok nekik. De egyszerűen belefásultam a párkapcsolati életbe. Nem szeretném még egyszer átélni azt a ráismerést, felismerést, a folyamatos hazudozást, átverést. Az ellenségeimnek sem kívánom, hogy kételyek között két éven keresztül mennyit, de mennyit szenvedtem, gyötrődtem, mire összeraktam az apró részleteket. Az exem az utolsó pillanatig mindent tagadott.
Vagy az lesz, hogy már nem fogok tudni szerelmes lenni, vagy valakivel úgy összejön később egy kapcsolat, de úgy, hogy képtelen leszek szerelmes lenni. Próbáltam kúrálgatni magam, elterelni a figyelmet, de fél év után sincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe minden. Szerettem és keresztülhúzta a számításaimat.
Mennyi idő után sikerült nektek kilábalni a gyötrelmekből?
Nekem férfiként bő két év volt amíg romokban voltam.
Hét éve hagytak el,egyik napról a másikra,előjel nélkül.Mire elmúlt a fájdalom, inkább közönyössé váltam,cinikussá.
Mai napig nincs senkim, mert valahogy a kezdő bizalom is elment belőlem az emberek felé,annak ellenére, hogy lelkileg helyrejöttem.
F
Fél év sajnos egyáltalán nem sok idő. 7 éves kapcsolatot zártam le néhány éve és nekem is több, mint 1 évbe telt, mire kezdtem visszatérni önmagamhoz. Egyébként sem szégyen egyedüllálónak lenni. Nem hajt a tatár, hogy máris ismerkedni kezdj. Nem csak a bizalmi problémák miatt, hanem mert a leendő partnered sem érdemelné azt, hogy egy sérült valakit kapjon a személyedben.
Sablon szöveg, de valóban próbáld inkább megtalálni önmagad és Érd el azt a szintet, amikor már egyedül is jól érzed magad. Próbálj ki új dolgokat, utazgass, legyél a barátokkal, éld az életed. A boldogságunk nem egy másik embertől kell, hogy függjön. Egyedül kell boldognak lenned ahhoz, hogy ezt a boldogságot később majd mással is meg tudd osztani.
Aztán majd úgyis jön egy olyan ember, akit a bizalmadba tudsz fogadni, hidd el. Én is azt hittem, hogy örökké toxik féltékenykedő leszek a történtek után. De amint látod, hogy az új embernek te vagy a mindene és nem ad okot bizalmatlanságra, el fognak szépen tűnni a borús gondolatok.
Türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!