Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párod szakítani akarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod szakítani akarna veled, mert szerinte megcsalod őt, mit tennél?

Figyelt kérdés

Fura helyzetben vagyok. Sosem csaltam meg őt, azt tisztázom rögtön. Viszont voltak olyan szituációk, élethelyzetek, amikor akár joggal is feltételezhetné rólam a megcsalást, pedig nem vagyok az a típus, aki csak úgy félrejárna. Nem tettem semmit, ő mégsem tud dűlőre jutni, hogy bizonyos napokon mit csináltam.

Én úgy gondolom, hogy fordított helyzetben talán én is gyanakodni kezdenék, s a körülményeket figyelembe véve talán mindent máshogy kellett volna lereagálnom, de nekem tiszta a lelkiismeretem, semmi rosszat nem tettem.

Mégis el akar hagyni...

tegnap 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Attol, hogy konkret megcsalasnem tortent, meg eshetett neki rosszul es atlephetted a hatarait. Teljesen jogosan erez, ahogy.

Esetleg leirhatnad a konkret helyzetet, mert nagyon kerulgeted a forro kasat. Valoszinuleg neki is hazudtal es ezt unta meg.

tegnap 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Én meneszteném.

Sosem csaltam meg senkit, még csak magánjellegű beszélgetéseket sem nagyon nagyon folytatok idegen férfiakkal.

De ha valamit nem állhatok, az az alacsony önbecsülés és a gyanúsítgatás. Nem kellene sok hozzá, hogy kirakjak valakit emiatt.

tegnap 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Valami oka csak van a gyanakvásnak
tegnap 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nem vagy képes megbeszélni vele, hogy mégis mit csináltál? Vagy inkább szeretnéd már hogy elhagyjon? Szerintem akkor járjatok el kommunikációs tanfolyamra, párkapcsolat helyett.
tegnap 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Minek neked olyan ember, aki nem bízik benned? A bizalom a párkapcsolat alapja. Bár ahogy körülírtad a problémát el tudom képzelni, hogy vaj van a füled mögött.
tegnap 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Mik voltak ezek a helyzetek? És miért volt belőlük több?
tegnap 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyilván ha lenne jobb pasi nála lecserélném az ilyet gondolkodás nelkul.

Ha meg nincs, akkor elvegetálok addig vele, amig birom tűrni vagy kezelni a sértegetéseit meg amig megüti azt a szintet, hogy egyedul még nem lenne jobb.

tegnap 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Segítenék neki pakolni aztán menjen. Nehogy már én magyarázkodjak meg érezzem rosszul magamat az ő paranoiája miatt.
tegnap 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalnám hogy igaza legyen.

Komolyra forditva, elhagynám mert ga ennyire nem bizik, akkor semmi ertelme a kapcsolatnak, az már nem lesz jó.

Egyébként mit lehet ennyire félrérteni? Ez anonim oldal, leirhatod ha ő érzi jol

tegnap 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod vele megbeszélni, akkor nincs mit tenni.
tegnap 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!