Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párod szakítani akarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod szakítani akarna veled, mert szerinte megcsalod őt, mit tennél?

Figyelt kérdés

Fura helyzetben vagyok. Sosem csaltam meg őt, azt tisztázom rögtön. Viszont voltak olyan szituációk, élethelyzetek, amikor akár joggal is feltételezhetné rólam a megcsalást, pedig nem vagyok az a típus, aki csak úgy félrejárna. Nem tettem semmit, ő mégsem tud dűlőre jutni, hogy bizonyos napokon mit csináltam.

Én úgy gondolom, hogy fordított helyzetben talán én is gyanakodni kezdenék, s a körülményeket figyelembe véve talán mindent máshogy kellett volna lereagálnom, de nekem tiszta a lelkiismeretem, semmi rosszat nem tettem.

Mégis el akar hagyni...

nov. 4. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Konkrétumokat mondj, ez így egy nagy semmi!
nov. 5. 05:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te most megerositest varsz, hogy igen, hagyd el, mert nem bizik benned :) de tenyleg jo lenne tudni, mi az az ok, aminel joggal feltelezheti. Egyaltalan vele akarsz maradni amugy?
nov. 5. 07:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem mondja el, mit tett, mert igenis megcsalta, csak varja a megerositest, hogy a parja a hibas :D
nov. 5. 07:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Itt a másik értelmes kérdésed:

"Ez így megcsalásnak számít?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

nov. 5. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy csak túlreagálja vagy tényleg van oka, ha nem tudjátok egymást között értelmesen megbeszélni, akkor ez a kapcsolat halott
nov. 5. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Az elferdített tényeknek ára van.
nov. 5. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha nem tettem semmit akkor nem tettem, ezt meg is mondanám. Ha elhiszi elhiszi, ha nem akkor nem tudok mit tenni. Annyit mondanék, hogy jól gondolja meg mit lép, mert ha részéről vége, akkor az úgy is marad, én nem kezdek újra semmit ha már ki lett mondva a szakítás.

Konkrét szituáció nélkül nehéz erre mit mondani, hogy jogos e a gyanú vagy sem.

Nálunk egyszer merült fel a megcsalás, mint lehetőség. Akkor még a párommal egy laptopot használtunk. Semmi más nem volt, csak egyszer megláttam az előzményekben egy szeretői viszonyt kereső oldalt, és mint egy áramütés, úgy futott végig rajtam, (mivel én azt nem nyitottam meg), most akkor megcsal engem? Egyenesen rákérdeztem, azt mondta nem tudja mi az ő nem nyitott meg semmi ilyesmit, biztos csak valamikor felugró oldal jött fel, és nem is emlékszik. Csak a főoldal volt ott, csak egyszer szerepelt. Hát Őrlődtem pár napot, de elfogadtam hogy ez önmagában nem bizonyít semmit.

Olyan 3 vagy 4 nap után egyszer csak nekem ugrott fel ugyanaz az oldal. Ezek után ( lehet hülye vagyok, nem tudom), de hittem neki. Meg csak nem is volt semmi más dolog ami fura lett volna és megcsalásra utal.

nov. 7. 03:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!