Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem: boldogabb feleség és anya lettem tőle! ez miatt rossz vagyok?
Nyilván a törődés, figyelem hiányzik a részedről...
Esélytelen, hogy a házasságodban újra megtaláljátok ezt? Próbáltad újra felkelteni a férjed figyelméd?
Ellenkező esetben én a helyedben megtartanám a szeretőt, ha ő boldoggá tesz téged. És fontolóra venném a válás lehetőségét is.
21
"a kedves álszentezős mindennők...ós parasztnak meg üzenem, hogy én sosem csaltam meg senkit és nem is fogok... személyiség és neveltetés kérdése a dolog"
Azt sohasem tudhatod...
35
Ha össze áll a szeretővel válás után úgyis le fog neki esni, hogy megcsalta. És még elválnak addig eltelhet még 2 év is. Most akkor 2 évig csalja tovább? Mondja el, hogy neki már nem elég és mással szórakozik, adja be a válást utána.
Én szerintem meg még sok másik ember szerint igen rossz ember vagy
még hozzá a gyerekedre se gondolsz mi lesz vele
És mi lesz akkor ha meg tudja a férjet el sírod magad utána öt fogott hibáztatni
de ne aggódj szerintem már tudja
csak nem szol semmit
Én is megcsaltam.
Lebukott hogy megcsal, 1 évre rá lett egy szeretőm. Bár annak már vége mert szakítottam vele.
Azóta sokat változott a férjem, mert fél hogy lelépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!