Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a férjem: boldogabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem: boldogabb feleség és anya lettem tőle! ez miatt rossz vagyok?

Figyelt kérdés
A barátnőim azt mondják, hogy eszembe se jusson elmondani ezt a férjemnek, csak élvezzem a helyzetet. Engem mégis mardos a bűntudat. Mit tegyek?

dec. 7. 15:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
52%
A 10 parancsolatban benne van, hogy ne paraználkodj szóval innen nézve bűn. Nem tudom, hogy ki pontozz le mindenkit a 70%-val, de az nem változtat azon a tényen, hogy a kérdező egy utolsó semmirekellő qrva és marhára nem szeret senkit a f*széhes picháján kívül. Nyugodtan hitesse el magával, hogy ez rendben van és ne is árulja el, remélhetőleg majd a szerető borít...
dec. 7. 17:20
 32/44 anonim ***** válasza:
52%
Ja igen, egyvmit még a kedves plénumnak: az ne vállaljon gyereket, aki csak akkor kedves és türelmes vele, ha a puncija be van tömve és / vagy minden happy.
dec. 7. 17:22
 33/44 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván a törődés, figyelem hiányzik a részedről...

Esélytelen, hogy a házasságodban újra megtaláljátok ezt? Próbáltad újra felkelteni a férjed figyelméd?

Ellenkező esetben én a helyedben megtartanám a szeretőt, ha ő boldoggá tesz téged. És fontolóra venném a válás lehetőségét is.

dec. 7. 18:13
 34/44 anonim ***** válasza:
25%

21

"a kedves álszentezős mindennők...ós parasztnak meg üzenem, hogy én sosem csaltam meg senkit és nem is fogok... személyiség és neveltetés kérdése a dolog"

Azt sohasem tudhatod...

dec. 7. 18:15
 35/44 anonim ***** válasza:
57%
Félreértések vannak itt! Én nem azt mondtam, hogy helyes, hogy megcsalta. Hanem azt, hogy ne bantsa a férjét azzal, hogy elmondja. Váljon el szépen, ne viszonyt folytasson!
dec. 7. 18:28
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

35

Ha össze áll a szeretővel válás után úgyis le fog neki esni, hogy megcsalta. És még elválnak addig eltelhet még 2 év is. Most akkor 2 évig csalja tovább? Mondja el, hogy neki már nem elég és mással szórakozik, adja be a válást utána.

dec. 7. 18:31
 37/44 Tomi2zdjjb válasza:
85%

Én szerintem meg még sok másik ember szerint igen rossz ember vagy

még hozzá a gyerekedre se gondolsz mi lesz vele

És mi lesz akkor ha meg tudja a férjet el sírod magad utána öt fogott hibáztatni

de ne aggódj szerintem már tudja

csak nem szol semmit

dec. 7. 19:43
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
Csald meg velem is 36 F
dec. 7. 19:50
 39/44 anonim ***** válasza:

Én is megcsaltam.

Lebukott hogy megcsal, 1 évre rá lett egy szeretőm. Bár annak már vége mert szakítottam vele.

Azóta sokat változott a férjem, mert fél hogy lelépek.

dec. 7. 21:55
 40/44 anonim ***** válasza:

És nem keresel újabbat?

dec. 7. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!