Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem: boldogabb feleség és anya lettem tőle! ez miatt rossz vagyok?
Ne mondd el, hacsak nem szeretnél a férjednek is fájdalmat okozni, már ha vele tervezel maradni.. Önzőség lenne a saját lelkiismereteden könnyíteni és átruházni rá azt a tervet, hogy bizalom nélkül van-e értelme folytatni.
Javaslom, hogy gondolkodj azon, hogyan tovább. Ha egyszeri botlás volt amit megbántál és a férjed mellett szertnél maradni, akkor küzdj egyedül a lelkiismereteddel és innentől koncentrálj jobban a kapcsolatotokra.
Ha nem szeretnéd a férjeddel folytatni, akkor viszont válj el ahelyett, hogy viszonyt alakítanál ki mellette...
Minek akarod ezzel megbántani? Attól is boldogabb lennél?
Megcsalástol, aztán meg attól hogy jól meg is bántod vele.
Fura hogy egyeseknek ennyi öröme van az életben.
"Egy nő okkal csal"
Ja, igen, és az ok az, hogy büdös nagy qurva. Ha gyerekkel nem lehet ugrálni, akkor ne is akarjon kielégítve lenni.
Ha ennyire jól érzed magad a másik férfivel, akkor legyen gerinced és legyél vele, a férjedtől meg válj el. Azért nem véletlenül huppantál bele az ölébe, minden egyes alkalommal lett volna lehetőséged nemet mondani a következő ebédre vagy programra.
Ok, otthon nem érezted jól magad, más karjaiban meg igen. De ezért nehogy már pozitívan ítéljünk meg, mert neked ettől jobb lett a kapcsolatod a gyerekeddel.
El kellene szépen válni.
szeretem a férjemet de szükségem van erre a férfira. vele megint nőnek érzem magam és igen a szex is csodás vele, kielégít és ez jó hatással van rám
tudom ez nagyon rosszul hangzik
"szeretem a férjemet de szükségem van erre a férfira."
Ha legalább tisztelnéd a férjed akkor nyitott kapcsolatban lennétek, vagy tudná, hogy mivel vele nem tudsz elmenni így van más helyette. Egyáltalán nem szereted. Remélem kiderül milyen riherongy vagy és páros lábbal rúg ki téged aztán nevelheted a gyerekeid egyedül mert a szeretőnek nem fogsz tovább kelleni. Vagy a férjed is tartani fog szeretőt aki miatt elhagy. 🫰
Ha neked két férfira van szükséged azért, hogy jobban érezd magad akkor nagyon nagy a baj. 100%, hogy ez csak egy darabig fog működni aztán szépen szembesülsz azzal, hogy becsaptad önmagad. Akkor jössz rá, hogy nem lehet két embert arra felhasználni, hogy te jól érezd magad mert a hiba benned van.
Ha a férjed elhanyagol, nem veszi észre, hogy nő vagy akkor beszélni kellett volna róla és javítani rajta. Nyilván ha nem lehetett volna akkor pedig válni és ha kiheverted volna a kudarcot akkor kellett volna ismerkedni, vagy szexelni akivel neked jó. Majd meglátod idővel, hogy magadat csapod be. Ez van ha valaki önbecsülés nélküli nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!