Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem: boldogabb feleség és anya lettem tőle! ez miatt rossz vagyok?
Rossz vagy? Igen.
Mit tegyél? Ha van gerinced, elmondod a férjednek. A barátnőidet meg váltsd le... kivéve, ha alapvetően gerinctelen némber akarsz maradni. Akkor folytasd tovább és barinőzz ezekkel az erkölcsi magaslatokkal.
Nekem lenne egy kérdésem:
Azért mardos a bűntudat, mert rossznak érzed magad, és úgy érzed, a férjed ezt nem érdemelte meg?
Vagy azért, mert félsz, hogy mi történik majd veled, ha ez kiderül?
Ennyi karótnyelt, álszent, prüd idiótát mint akik itt vannak🤣🤣🤣
Állítom, az eddigi 6 hozzászólóból legalább 4en már voltak valamilyen formában hűtlenek🤣🤣 Itt meg eljátszák a szent mintaféjet/feleséget🤣🤣🤣
Kérdező, nem vagy rossz ember.
NŐ vagy, egészséges vágyakkal, érzésekkel, szexualitással.
Én 18 éve vagyok házas, csaltam már meg a nejem, nem egy alkalommal.
Ettől függetlenül az itthoni kép idilli, lelkiekben jól megvagyunk.
Ha tehetném, újra lenne szeretőm, és épp hasonló lelkű, érzésű nőre vágynék, mint te lehetsz, kérdező.
Aki meg elítél emiatt, az b.sszon egyedül🤣🤣
39/F
Egy nő okkal csal és nem azért, mert hajtja a vadászösztön.
Nem voltál kielégítve lelkileg/testileg.
Nyilván gyerekkel már nem lehet ugrálni.
Ne mondd el, sok esetben a férj is csak a gyerekek meg a láthatás miatt nem válik és a lehetőségek hiánya miatt nem csal ennek ellenére sem.
Én sem így képzeltem az életemet. Az, hogy összejövök valaki mással, egyáltalán nem volt tervben. Egyszerűen csak… megtörtént. A férjemmel 10 éve vagyunk házasok, az elején persze rózsaszín köd volt, aztán amikor megszületett a kislányunk, valahogy megváltoztak a hétköznapok. Mindketten rohantunk munkába, felváltva mentünk délután az oviba, este pedig mindketten olyan fáradtak voltunk, hogy már alig beszélgettünk egymással.
Észre sem vettük és teljesen eltávolodtunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!