Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem: boldogabb feleség és anya lettem tőle! ez miatt rossz vagyok?
1. Ha már értetted, hogy miért figyeltél erre a férfira, hiszen a saját elmondásod szerint azért mégiscsak belejátszott, hogy bókol meg felszínesen azért törődik veled... el lehetett volna a férjeddel beszélgetni, hogy ez hiányzik és zavar.
2. Azért két ember f...ával verni a csalánt egyszerre... az egyik csalod, a másik érzelmi pótlék...
Én beszélnék a helyedben a férjeddel, mondjuk én gerinces vagyok, ez a különbség köztünk.
(a kedves álszentezős mindennők...ós parasztnak meg üzenem, hogy én sosem csaltam meg senkit és nem is fogok... személyiség és neveltetés kérdése a dolog)
Mennyire kell lenni kiéhezve lenni más faszra és egy kis hamis figyelmet kapni, hogy mindjárt meg kell csalni a másikat mutatja a céda kérdező. A sok hűtlen majom persze egyetért vele meg azzal is, hogy ne mondja el holott már a harmadik személy felbukkanása előtt válni illett volna.
Hányinger, de nem baj elvégre amit adsz azt kapsz!
Igazándiból kettőtökön múlik a dolog, hoszen ez kettőtök kapcsolata. Ha szerinte rossz dolog a megcsalás, akkor azbő szemében rossz vagy. Ha szerinted rossz a megcsalás, akkor a saját suemedben rossz vagy.
Ha egyik sem, akkor nem vagy rossz.
Szóval persze, a közember is elítélhet titeket, a társadalmi elvárásainkba nem fér bele a mehcsalás, stb... csak ezek külső tényezők a szempontotokból, nem eezek határozzák meg akapcsolatotokat, hanem ti ketten.
Szóval kipuhatolózásig érdemes elmenni, aztán vond le a következtetéseidet... előnyök, hátrányok, kockázatok, lehetséges kövezkezmények fényében. Ezekre neked kell tudnod megadnod a választ
Én még nem találkoztam olyannal, aki egyszer-kétszer 60 éves korára nem kettyintett félre.
A tisztességesebbje elismeri, a sunyija tagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!