Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a férjem: boldogabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem: boldogabb feleség és anya lettem tőle! ez miatt rossz vagyok?

Figyelt kérdés
A barátnőim azt mondják, hogy eszembe se jusson elmondani ezt a férjemnek, csak élvezzem a helyzetet. Engem mégis mardos a bűntudat. Mit tegyek?

dec. 7. 15:19
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
69%

1. Ha már értetted, hogy miért figyeltél erre a férfira, hiszen a saját elmondásod szerint azért mégiscsak belejátszott, hogy bókol meg felszínesen azért törődik veled... el lehetett volna a férjeddel beszélgetni, hogy ez hiányzik és zavar.

2. Azért két ember f...ával verni a csalánt egyszerre... az egyik csalod, a másik érzelmi pótlék...

Én beszélnék a helyedben a férjeddel, mondjuk én gerinces vagyok, ez a különbség köztünk.

(a kedves álszentezős mindennők...ós parasztnak meg üzenem, hogy én sosem csaltam meg senkit és nem is fogok... személyiség és neveltetés kérdése a dolog)

dec. 7. 16:54
 22/44 anonim ***** válasza:
76%

Mennyire kell lenni kiéhezve lenni más faszra és egy kis hamis figyelmet kapni, hogy mindjárt meg kell csalni a másikat mutatja a céda kérdező. A sok hűtlen majom persze egyetért vele meg azzal is, hogy ne mondja el holott már a harmadik személy felbukkanása előtt válni illett volna.

Hányinger, de nem baj elvégre amit adsz azt kapsz!

dec. 7. 16:58
 23/44 anonim ***** válasza:
19%

Igazándiból kettőtökön múlik a dolog, hoszen ez kettőtök kapcsolata. Ha szerinte rossz dolog a megcsalás, akkor azbő szemében rossz vagy. Ha szerinted rossz a megcsalás, akkor a saját suemedben rossz vagy.

Ha egyik sem, akkor nem vagy rossz.

Szóval persze, a közember is elítélhet titeket, a társadalmi elvárásainkba nem fér bele a mehcsalás, stb... csak ezek külső tényezők a szempontotokból, nem eezek határozzák meg akapcsolatotokat, hanem ti ketten.

Szóval kipuhatolózásig érdemes elmenni, aztán vond le a következtetéseidet... előnyök, hátrányok, kockázatok, lehetséges kövezkezmények fényében. Ezekre neked kell tudnod megadnod a választ

dec. 7. 17:00
 24/44 anonim ***** válasza:
89%
De rossz ha a háta mögött ment baszni. Nem most kell mérlegelni hanem azelőtt kellett volna!
dec. 7. 17:01
 25/44 anonim ***** válasza:
73%
Azt nem értem, hogy ilyenkor, amikor elhidegülnek egymástól a házastársak, hogy miért nem beszélik meg a dolgokat, miért nem keresnek megoldást? Megcsalni egymást... Akkor legalább előtti tisztázzátok, hogy vége, ennyi volt, ha már nem lehet közös nevezőre jutni!
dec. 7. 17:06
 26/44 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezd a férjed 🤡
dec. 7. 17:07
 27/44 A kérdező kommentje:
eszembe sincs elválni a férjemtől hisz ő a gyermekünk apja. viszont ő távolodott el tőlem így hát én is tőle. még ennek ellenére is szeretem férjemet! lett egy titkos szeretőm, aki miatt boldog és kiegyensúlyozott lettem. Megváltoztam és ezt a gyerek is érzi, hiszen sokkal türelmesebb vagyok vele. Olyan nagy bűn ez?
dec. 7. 17:11
 28/44 anonim ***** válasza:
37%

Én még nem találkoztam olyannal, aki egyszer-kétszer 60 éves korára nem kettyintett félre.

A tisztességesebbje elismeri, a sunyija tagadja.

dec. 7. 17:12
 29/44 anonim ***** válasza:
83%
27: bűn, mert átb...d a férjedet, akit annyira szeretsz, és önző némber vagy. Ha nem tartanád te sem bűnnek, boldogan mesélnéd a férjednek, és mondanád neki, hogy figyi, így kellene viselkednek ahhoz, hogy ne járjak félre, mint vmi olcsó prosti. De hát vmiért csak nem teszed.
dec. 7. 17:13
 30/44 anonim ***** válasza:
58%
Elég volt pár bók és egy pár beszélgetés és már le is olvadt a bugyi. Arról nem beszélve, hogy te attól érzed magad nőnek, hogy megdugnak. Közben meg anya vagy és férjed van. Emberi tartás nuku és még delulu is vagy. Jaja kérdezd meg a férjed. 😈
dec. 7. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!