Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme folytatni egy olyan házasságot(ami 20 éve tart) ahol a férj a feleségét megcsalta, meglopta, és hazudik neki ezért már nem tud a feleség megbízni benne?
A megcsalás egyszeri volt, vagy huzamosabb ideig tartott egy szeretővel?
Meglopás alatt mit értesz, mit lopott?
Szia.
Bennem a párom 4 éve nem bízik.
Pedig nem csalltam meg, csak beszélgettem nőkkel.😏
Azt neked kell tudni és érezni. Persze írhatjuk azt, hogy ezek simán válló okok. De objektív választ csak akkor tud adni az ember, ha mindkét oldalt ismeri, és tudja milyen jellegűek ezek a felsorolt dolgok. De amugy önmagában ilyen felsorolás válóok. De ezek az infok bármik lehetnek. Így objektív választ nagyon nehéz adni.
De ezeket olvasva nem hangzik harmonikus házasságnak.
De pl. a megcsalás, meglopás, bizalomvesztés az már igen komoly indok arra, hogy váljon az ember. Ha már bizalom nincs az már akkor nem is kapcsolat.
Kérdés, hogy van-e gyerek, mert ezek nem jó minták a gyermek előtt.
2-es az nagyon necc, ha a párod azért nem bízik benned, mert beszélgettél ellenkező neművel. Gyakorlatilag bárhol beszélgethet az ember ellenkező neműekkel minden hátsó gondolat nélkül. Nem jó, hogy ilyen féltékeny, és az sem hogy a semmire féltékeny.
Pl. több embernek vannak ellenkező nemű barátai. Szerintem ezt érdemes megbeszélned komolyabban a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!