Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?

Figyelt kérdés
szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex? barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt és mindig azt mondta hogy neki elég a kis méretem ami van,és hogy így szeret a hogy vagyok. végül is érzelmileg jó a kapcsolatunk. de párnapja üzeneteket találtam a telefonjába egy másik pasitól és egyértelmű volt a helyzet. barátnőm se tagadta le elmondta hogy 2 hónapja van viszonya a pasival, mintha a szívemet tépték volna ki! barátnőm is sírni kezdet és bizonygatta hogy szeret és hogy sajnálja hogy ezt tette. és hogy az a pasit nem szereti szerelemmel, az csak szex inkább nem olyan érzelem szerelem mint irántam érez. nem akarja barátnőm hogy szakítsunk én meg nem tudom hogy mi lenne jó, szeretnék barátnőmnek hinni, szeretem. de akkor miért csinálta ezt? ő se tud igazából válaszolni rá. amikor megkérdeztem kicsi neked ami nekem van? nincs rá válasz, szeretsz még? igen nagyon,erre válaszolt és az is kiderült hogy a pasinak nagyobb méretű. nem szereti szerelemmel, akkor csak erről szólna az egész?

nov. 12. 10:57
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

#50 Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te nem vagy hajlandó felfogni, amit írok.

Most is olyan hülyeséget írsz aminek semmi köze ahhoz amit én mondtam.

nov. 15. 09:06
 52/54 anonim ***** válasza:
72%
Igen, minden nőnek és férfinak létezik olyan személy, akivel jobb lenne a szex.
nov. 15. 09:13
 53/54 anonim ***** válasza:
0%

51

fura mert én azt hittem, hogy ez az oldal a segítésről szól te meg mást se csinálsz csak öntömjénezel.. dicsérgeted magadat

vagy lehet én vagyok rossz helyen?

Látod ott azt a Posztot fent? az azt kéri " írjatok szépeket magatokról" ? :D

nov. 15. 15:43
 54/54 anonim ***** válasza:

#53 Látom a memóriád sem az igazi. Te kérdezgetsz, hogy én mit tennék.

Aztán belekötsz, mert nem vagyunk egy szinten. Vannak bajok.

Én ezt ezzel le is zártam, nem lehet veled értelmesen beszélni.

nov. 18. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!