Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?
Figyelt kérdés
szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex? barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt és mindig azt mondta hogy neki elég a kis méretem ami van,és hogy így szeret a hogy vagyok. végül is érzelmileg jó a kapcsolatunk. de párnapja üzeneteket találtam a telefonjába egy másik pasitól és egyértelmű volt a helyzet. barátnőm se tagadta le elmondta hogy 2 hónapja van viszonya a pasival, mintha a szívemet tépték volna ki! barátnőm is sírni kezdet és bizonygatta hogy szeret és hogy sajnálja hogy ezt tette. és hogy az a pasit nem szereti szerelemmel, az csak szex inkább nem olyan érzelem szerelem mint irántam érez. nem akarja barátnőm hogy szakítsunk én meg nem tudom hogy mi lenne jó, szeretnék barátnőmnek hinni, szeretem. de akkor miért csinálta ezt? ő se tud igazából válaszolni rá. amikor megkérdeztem kicsi neked ami nekem van? nincs rá válasz, szeretsz még? igen nagyon,erre válaszolt és az is kiderült hogy a pasinak nagyobb méretű. nem szereti szerelemmel, akkor csak erről szólna az egész?tegnapelőtt 10:57
1/43 anonim válasza:
Persze, van olyan, hogy valakibe szerelmes vagy, de massal jobb volt a szex.
Mondjuk olyan mar szerintem nincs, hogy ez parhuzamosan deruljon ki.
Tehat lehet, hogy egy exszel jobb volt a szex, de teged jobban szeret.
Viszont, ha parhuzamosan szexel valakivel de azt mondja, hogy teged meg szeret, akkor ne hidd el neki, hogy valoban erez irantad.
2/43 anonim válasza:
D.bni kell a p.csába. nem picsogni ezen. Húzzon akkor b.szni.
3/43 anonim válasza:
Nekem is nem egy pasim volt akivel nekem mégcsak jo se volt a szex soha, de mégse csaltam és mégse kellett más sem, hisz azzal vagyok akit szeretek es akivel lenni akarok! Az én saját döntésem a párom hogy vele vagyok!
4/43 anonim válasza:
Nőknél ugyanez van a kilókkal. Ha egy nő nem elég vékony, joeséllyel ugyanez lesz, mint veled. Ugye a nő, minél vékonyabb, annál értekesebb, kivanatosabb. Én ez a tipic töltöttgalamb alkat vagyok, és emiatt tudom, hogy félrelép a férjem, egy jól kinéző nővel. El kellett fogadnom, hogy a nem vékonyságom miatt, nekem ezt bizony meg kell értenem. Tegy te is igy, vagy örökre egyedül maradsz!
6/43 anonim válasza:
#4: Te csak simán hülye vagy, nem az alkatoddal van a gond.
7/43 anonim válasza:
6
De igen... és meg is mondta a férjem! Tökéletes vagyok mindenben, kiveve a külsőm...
Ez van a kérdezővel is, gyanitom
9/43 anonim válasza:
Ez ilyen liánozás, most másik kezelgeti, aztán nő már menne hozzá, de nem csávó nem engedi, mert gigachad valszeg. Így nálad van kecóban. Aztán majd jön olyan aki ad neki lakhatást akkor sajnos lelép. Legjobb ha kivágod a csajt kemények, férfiasan
10/43 anonim válasza:
Mindennapos jelenség, kindket nemnél. 10 év hazassag után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!