Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?
4-es
nekem is a nádszál nők jönnek be.. és ez nekünk is rossz hidd el tekintve hogy 25 felett konkrétan nincs vékony nő. Issza mindenki a sok cukros xart.. és hízik mindenki. A filmekben lévő 48-55 kilós szexi csajok csak álom. szal ez egy átok :/ persze vonzalomról és nem szerelemről beszélek.
am 2 esnek igaza van
hagyjuk a feminista bullshiitet. -.-
meg kell húzni a határt igen is tiszteljen, Ha leadsz az egódból (krva sokat) és csak a kapcsival törödsz dönts úgy de ha zavar, akkor ne menj le kutyába, te férfi akarsz maradni és szárnyalni. Állj ki magadért. Én már csináltam hasonlót egy lánnyal aki nem tudta eldönteni mit akar.. lementem kutyába neki.. mindenre bólogattam, átsegítettem 15 válságon meg sok síráson a családja miatt, a végén ugyanolyan negédesen váltott le engem mint azok a ribik akik ful magabiztosak. Soha többet nem fogok pátyolgatni!
A következő srácnak sztem ugyanezt a szende kis ártatlan megmentendő lányt adta tuti.🙄
12
Na errol beszélek!
Kérdező!
Nincs ezzel baj kérdezo, ez van. Én személy szerint belepusztulok abba, hogy a férjem mashoz jar, de még mindog jobban elviselem, mint a nélküle létet. Vagy az örök egyedüllétet
és te hűséges akarsz maradni gondolom, hinni a házasságban meg minden. azért rossz lehet így én elhiszem. A csávó nem tudni mikor mit csinál, milyen 20 éves egyetemistákkal jön össze te meg otthon várod a sült csirkével 😥😣
mikor én 40 leszek nemtom mi lesz de 23 évesen nekem ez tuti nem fért volna bele.
15
Ma zöldborsólevessel, de a többi igaz. Nem egeszen egyetemista lányok, hanem barki aki vékony (félreerthetetlen üzeneteket talaltam a telojában) nincs mirol beszélni. Nyilvan 23 evesen mas, en mar öreg vagyok (34)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!