Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?

Figyelt kérdés
szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex? barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt és mindig azt mondta hogy neki elég a kis méretem ami van,és hogy így szeret a hogy vagyok. végül is érzelmileg jó a kapcsolatunk. de párnapja üzeneteket találtam a telefonjába egy másik pasitól és egyértelmű volt a helyzet. barátnőm se tagadta le elmondta hogy 2 hónapja van viszonya a pasival, mintha a szívemet tépték volna ki! barátnőm is sírni kezdet és bizonygatta hogy szeret és hogy sajnálja hogy ezt tette. és hogy az a pasit nem szereti szerelemmel, az csak szex inkább nem olyan érzelem szerelem mint irántam érez. nem akarja barátnőm hogy szakítsunk én meg nem tudom hogy mi lenne jó, szeretnék barátnőmnek hinni, szeretem. de akkor miért csinálta ezt? ő se tud igazából válaszolni rá. amikor megkérdeztem kicsi neked ami nekem van? nincs rá válasz, szeretsz még? igen nagyon,erre válaszolt és az is kiderült hogy a pasinak nagyobb méretű. nem szereti szerelemmel, akkor csak erről szólna az egész?

tegnapelőtt 10:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
23%

Sztem a legjobb ha egyszerűen ez nem derül ki. vannak saját titkaitok

Én 18 éves fiúként a párnába sírtam volna napokig hetekig (így is történt)

Most 26 évesen azt mondom új nap, új esély, te is menj el szexelni valami csajszival.

"it's a jungle out there"

tegnapelőtt 14:12
 22/49 anonim ***** válasza:
51%

Szemet szemért fogat fogért, Talio elv

Telibevered egy csaj arcát, széjjelkeféled az agyad egész este utána a leányzó női illatával szépen leülsz a kanapéra egy meleg teával mintha mi se történt volna.

Legyél giga chad.

Egyenlőnek kell lennetek, ha valaki szabályt szeg azt meg kell fizetni ez több millió éves törvény.

tegnapelőtt 14:16
 23/49 anonim ***** válasza:
51%
Ezt a hülye r*ngyót... ugye te sem hiszed el neki hogy mennyire nagyon sajnálja,mikor 2HÓNAPJA van viszonya egy másik csávóval?! Kérdező,szakíts vele! Úgyis megint találni fog mást vagy vissza fog járni ehhez az emberhez. Ne legyél hülye és dobd ki a francba.
tegnap 08:12
 24/49 anonim ***** válasza:
39%

#21 Inkább azt magyarázd el, hogy ahelyett hogy megtiszteled magad annyival hogy nem egy ribivel élsz együtt miért kezdenéd el 26 évesen is ezt az ovis, ha te is én is dolgot.

Jobb lesz tőle az élet? Utána nem csal meg? Dehogynem, minden ugyan olyan szar lesz. Csak mikor hazamész már nem csak azt fogod látni, hogy a párod egy mocsok, hanem konstatálod hogy te is egy fasz vagy.

tegnap 09:56
 25/49 Fulár ***** válasza:
31%

Ne haragudj kérdező de én már az miatt is szomorú vagyok,hogy egyátalán felmerűl a kérdés,hogy mit is kellene tenni.Egy kicsit is egészséges értékrendel ez fel sem merülhetne.

Talán egy nagyon sok éve tartó és ellaposodott házasságban mêg el tundék képzelni egy megbocsátást és egy tiszta lappal űjrakezdêst,de mêg az is okilian nehéz lenne.De ha én most a helyedben lennek a"hölgy"màr a kiderülês napján nem aludt volna otthon.

Biztos velem van a baj de elóbb nyesném le a lompost mint,hogy megcsaljam azt akit szeretek.Ha nem működik akkor szakítok és utána már mindenki úgyis azt tesz amit csak akar.

tegnap 10:29
 26/49 anonim ***** válasza:

24 es kihagytad azt a részt hogy szeretik egymást :D

mindent szépen leírtál csak a te világodban cukorból van a kerítés.. és mindenki mindenkit szeret, monogámiában.

de ez nem a Bolygó.

felpontozhatjátok itt az álszenteket felőlem.. de ettől még én a frankót írom le ti meg kamuztok :) de mintha fizetnének érte

tegnap 10:40
 27/49 anonim ***** válasza:

4 Soha nem kezdek vékony nőkkel, mert számomra kizárólag a töltött galambok a kívánatosak!

Ugyanakkor én is megcsalom a nejemet, pedig ő is egy csoda nő, és igen gömbölyű.

Igaz, csak telt nőkkel.

Utóbbi időkben nyitottunk a kapcsolatunkon, mert hadd kalandozzon ő is.

Voltunk egy zártkörű orgián - volt ott egy idősebb pasi, aki nagyon ráhangolódott a nejemre: egy álló este dugtak, élmény volt nézni...

Másnap mondta, hogy őt még pasi így nem elégítette ki - de ne izguljak, nem fog elhagyni.

tegnap 11:00
 28/49 anonim ***** válasza:
45%

27-es én ugyan nem vagyok házasságban de valahogy kezdem megérteni ezt. mint egy új íz, új világ, egyszerűen van úgy hogy új nuni kell.

ez van.. ezt a 18-20 éves kommentelők úgyse értik. 🤣 ők a lvl 1 es ponton tartanak akiket még nem csalt meg 5 nő.. majd ha utána írnak ide megnézem mi a véleményük ezekről. első bnőmmel én is azt hittem örökké tart.. romantika szerelem, rózsaszín ködfelhő, aztán olyan szinten dobott egy másik csávóért mintha nem ő akarta volna 15 ször hallani hogy "szeretlek" 🙄.

A világ tökéletlen. de ha valaki őzike akar lenni 15 farkas között hát hajrá. az is opció.

tegnap 11:08
 29/49 Fulár ***** válasza:
38%
Közhely,hogy ezt kell mondanom de tényleg megérett a világ a pusztulásra.
tegnap 11:58
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogyne. Létezik ilyen.

A nők a nagy méretért, és a hosszan kitartó merevedésért mindenre képesek.

Ez viszont korán sem jelenti azt, hogy elis akarnának válni, vagy hogy nem szetetnék a párjukat, férjüket.

Nagyon sok nőnek van szeretője, de a családi fészket nem akarja felborítani.

Ez persze természetesen elmondható fordítva is.

tegnap 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!