Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritka vagy inkább nem is létezik olyan nő, aki összejön olyan 30as férfival, aki a szüleivel lakik?
Persze, hogy létezik!
Csak itt a gyk-n minden nő független. 20 évesen már egyetem mellett dolgozik, és albérletet fizet, csak hogy ne kelljen egy lakásban laknia a szüleivel. XD
Azt te is gondolhatod, hogy olyan önálló életre képtelen férfival senki nem jön össze, akinek az anyuka mos, vasal, főz odahaza.
De válás után a nagybátyám is a nagymamámhoz költözött vissza. Mit gondolsz, önmegtartóztatásban élt addig, amíg saját lakást nem vett? Vagy ment volna albiba, csak hogy szombatonként csajozasson?
Elárulom neked, hogy az új felesége is odaköltözött, miután a mamámnak kialakítottak egy főzőfülkét és fürdőszobát a saját házában. Mert akkor sem volt könnyű gyerektartás mellett lakáshitelhez jutni. Amikor összegyűlt a pénz, akkor költöztek, de akkor már megszületett mindkét unokatestvérem. Szóval évekig éltek egy szoba-konyhában, mellettük a nagyim. Olyan "szar" házasság lett ez, hogy lassan 30 éve, hogy együtt vannak a nagybátyámék.
Az, hogy egy nő diplomás, még nem jelenti azt, hogy önbecsülése is van...
Most lettem 30 éves, van egy 5 éves kapcsolatom. Anyáméknál lakom még mindig, itt lakik a bnőm is.
Közben felújítok egy 1 szobás panelt.
27 volt a férjem, mikor összejöttünk, otthon lakott. 2-3 évig én is ott laktam utána vele, aztán albérletbe mentünk, majd az én szüleimhez, 2-3 hónapon belül lett meg a saját házunk, de felújítás miatt majd' 1 évig még nem költöztünk be.
5,5 év együttlét, ebből közel 2 év házasság és egy gyerek születése után költöztünk be a saját otthonunkba.
Tekintettel arra, hogy a mai világban egy embernek kb lehetetlen önálló otthonhoz jutnia, igen, újra összejönnék vele úgy, hogy otthon lakik a szüleinél. Ez nem minősíti az embert, mert sajnos olyan a mai helyzet, hogy még pároknak is nehéz saját házat/lakást szerezni, nem hogy egy egyedülállónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!