Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ritka vagy inkább nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ritka vagy inkább nem is létezik olyan nő, aki összejön olyan 30as férfival, aki a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 01:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem azzal szokott baja lenni egy nőnek, ha egy egyedülálló férfi a szüleivel él, hanem azzal, ha a párjával sem lenne hajlandó idővel külön költözni és önálló életet élni, hanem a gyerekszobájába, anyukáék mellé költöztetné be az asszonyt, oda vállalna gyerekeket, stb.
2021. okt. 7. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Ritka? Mint a lottó 5 ös!
2021. okt. 7. 12:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is létezik. Csak ez az oldal egy k..va buborék. Itt ugye mindenki jól keres, belvárosban lakik hitelmentes lakásban, és kocsival jár....MINDENKI.
2021. okt. 7. 12:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13.-nak.

És diplomás, nyelveket beszél, lovagol, diákmelóval keres havi 800-at, 29 centis a farka,...

2021. okt. 7. 12:46
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

+ tud nokedlit szaggatni, nem csal meg, neki jár a travel, csinos szeximexi, meg házias....folytathatnám.

Nem ebből az oldalból kell kiindulni.

Vol egy csaj az egyik appon, aki kijelentette, hogy nem tud felnézni rám, mert nincs XY végzettségem. oké. Nézem 3 hónap után az appot, mucika még mindig fent van. Gondolom ő tökéletes és csak szimplán nincs mázlija, mert összeesküdött ellene a világ XD

2021. okt. 7. 12:49
 16/20 anonim ***** válasza:
98%

Párom is a szüleivel lakott, mikor összejöttünk. Sőt, eddig az összes batárom a szüleivel lakott, akikkel összejöttem (mondjuk akkor még 23-30 között voltak ők is és én is).

Mifelénk ez nem ritkaság, sőt generációk élnek együtt, mert nagy kertes házak vannak, nem egy másfél szobásban zsúfolódik a család a belváros közepén. De szerintem az utóbbi sem feltétlenül zárja ki a párkeresést. Ahogy írták, inkább akkor van a baj, ha ebben a másfél szobásban képzeli el a életét anyuci mellett és nem is akar kitörni, önállósodni.

2021. okt. 7. 14:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

16

Ez a normalis felfogas.

2021. okt. 7. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, szamomra sem ok, ha nem is bizarr, de en tuti nem jonnek ossze vele es en sem lakok ott 18eves korom ota. Szerintem maximalisan a kerdesre valaszoltam, szoval koszonom az 5embernek aki dislikeolta a tesom viselkedeset es ezzel lehuzta a valaszomat.
2021. okt. 7. 16:24
 19/20 anonim ***** válasza:
3%
ESÉLYTELEN!!!! Pláne manapság. Meg egyébként is, a csajok 30+-osan már megszültek, szóval vagy házasságban vannak, akkor már van lakás, vagy nem, akkor meg kell a lakás. Egy huszonéves lány meg nem fog 30-as pasival járni, akkor meg pláne nem, ha nincs saját kérója.
2021. okt. 7. 21:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
manapság...igazad van. gazdasági válság kellős közepén ne tessék dobozban lakni a családdal...
2021. okt. 8. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!