Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ritka vagy inkább nem is létezik olyan nő, aki összejön olyan 30as férfival, aki a szüleivel lakik?
13.-nak.
És diplomás, nyelveket beszél, lovagol, diákmelóval keres havi 800-at, 29 centis a farka,...
+ tud nokedlit szaggatni, nem csal meg, neki jár a travel, csinos szeximexi, meg házias....folytathatnám.
Nem ebből az oldalból kell kiindulni.
Vol egy csaj az egyik appon, aki kijelentette, hogy nem tud felnézni rám, mert nincs XY végzettségem. oké. Nézem 3 hónap után az appot, mucika még mindig fent van. Gondolom ő tökéletes és csak szimplán nincs mázlija, mert összeesküdött ellene a világ XD
Párom is a szüleivel lakott, mikor összejöttünk. Sőt, eddig az összes batárom a szüleivel lakott, akikkel összejöttem (mondjuk akkor még 23-30 között voltak ők is és én is).
Mifelénk ez nem ritkaság, sőt generációk élnek együtt, mert nagy kertes házak vannak, nem egy másfél szobásban zsúfolódik a család a belváros közepén. De szerintem az utóbbi sem feltétlenül zárja ki a párkeresést. Ahogy írták, inkább akkor van a baj, ha ebben a másfél szobásban képzeli el a életét anyuci mellett és nem is akar kitörni, önállósodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!