Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?

Figyelt kérdés
szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex? barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt és mindig azt mondta hogy neki elég a kis méretem ami van,és hogy így szeret a hogy vagyok. végül is érzelmileg jó a kapcsolatunk. de párnapja üzeneteket találtam a telefonjába egy másik pasitól és egyértelmű volt a helyzet. barátnőm se tagadta le elmondta hogy 2 hónapja van viszonya a pasival, mintha a szívemet tépték volna ki! barátnőm is sírni kezdet és bizonygatta hogy szeret és hogy sajnálja hogy ezt tette. és hogy az a pasit nem szereti szerelemmel, az csak szex inkább nem olyan érzelem szerelem mint irántam érez. nem akarja barátnőm hogy szakítsunk én meg nem tudom hogy mi lenne jó, szeretnék barátnőmnek hinni, szeretem. de akkor miért csinálta ezt? ő se tud igazából válaszolni rá. amikor megkérdeztem kicsi neked ami nekem van? nincs rá válasz, szeretsz még? igen nagyon,erre válaszolt és az is kiderült hogy a pasinak nagyobb méretű. nem szereti szerelemmel, akkor csak erről szólna az egész?

nov. 12. 10:57
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
72%

"barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt és mindig azt mondta hogy neki elég a kis méretem ami van"

Ez a kis farokméret fétises csávó, 86 kérdése van már az oldalon... 🍆🥂

nov. 13. 21:29
 42/54 anonim ***** válasza:
több választ szeretne.... nagyon! :D
nov. 14. 04:45
 43/54 anonim ***** válasza:

24-es te nagyon érett felnőtt vagy

ennek ellenére kritizálsz csak és megoldást nem írtál komoly férfiként

te mit tennél? :)

nov. 14. 05:13
 44/54 anonim ***** válasza:
73%

#43 Nem kritizálásnak szántam, csak nem értem egy ilyen helyzetben miért nem az az első, hogy kilépsz.

Nekem alap dolog, hogy tisztelem magam ennyire. Attól, hogy a másik gerinctelen nekem nem lesz jobb érzés, hogy én is megcsalom de közben úgy teszek mintha minden rendben lenne. Igazából el sem viselném, hogy egy megcsalás után minden úgy maradjon ahogy volt. Hozott egy döntést, tisztában volt vele mivel jár. Ez ennyi.

nov. 14. 11:50
 45/54 anonim ***** válasza:

értem

az oldal eredeti célja a megoldás közös megtalálása, az hogy ki a lovagabb az nem segít a kérdezőnek.. és majd ha te kérdezel neked sem.

tehát most te szereted a csajt de megcsalt mit tennél? :)

nov. 14. 13:00
 46/54 anonim ***** válasza:

Ez nem valódi kérdés, csak erre izgul a csávó.

Ez a kis farokméret fétises csávó, 86 kérdése van már az oldalon...

nov. 14. 13:20
 47/54 anonim ***** válasza:
#45 Előtted leírtam. Tudom nem vagyunk egyformák. De nekem megvannak a határaim, amik a saját lelkibékémet szolgálják.
nov. 14. 13:21
 48/54 anonim ***** válasza:

"Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?"

Igen, sok ilyen házasság van, mert sok az igénytelen, impotens, alkesz férfi.

nov. 14. 13:21
 49/54 anonim ***** válasza:

"sok az igénytelen, impotens, alkesz férfi."

Igen, ez pontosan így van. Egy idő után jön az igénytelenség, az elhízás, stb.

Így aztán a nő keres valakit aki használható is egy s másra.

nov. 14. 15:46
 50/54 anonim ***** válasza:
0%

47.

És tovább folytatja :D

rendben te krva jó ember vagy.. és sose kerülsz ilyen helyzetbe annyira tisztelt az összes bnőd.. Oké felfogtuk.

nem érti 😅

nov. 15. 01:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!