Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?
"barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt és mindig azt mondta hogy neki elég a kis méretem ami van"
Ez a kis farokméret fétises csávó, 86 kérdése van már az oldalon... 🍆🥂
24-es te nagyon érett felnőtt vagy
ennek ellenére kritizálsz csak és megoldást nem írtál komoly férfiként
te mit tennél? :)
#43 Nem kritizálásnak szántam, csak nem értem egy ilyen helyzetben miért nem az az első, hogy kilépsz.
Nekem alap dolog, hogy tisztelem magam ennyire. Attól, hogy a másik gerinctelen nekem nem lesz jobb érzés, hogy én is megcsalom de közben úgy teszek mintha minden rendben lenne. Igazából el sem viselném, hogy egy megcsalás után minden úgy maradjon ahogy volt. Hozott egy döntést, tisztában volt vele mivel jár. Ez ennyi.
értem
az oldal eredeti célja a megoldás közös megtalálása, az hogy ki a lovagabb az nem segít a kérdezőnek.. és majd ha te kérdezel neked sem.
tehát most te szereted a csajt de megcsalt mit tennél? :)
Ez nem valódi kérdés, csak erre izgul a csávó.
Ez a kis farokméret fétises csávó, 86 kérdése van már az oldalon...
"Szerintetek létezik olyan hogy egy nő a párját szereti de egy másik férfival viszont jobb a szex?"
Igen, sok ilyen házasság van, mert sok az igénytelen, impotens, alkesz férfi.
"sok az igénytelen, impotens, alkesz férfi."
Igen, ez pontosan így van. Egy idő után jön az igénytelenség, az elhízás, stb.
Így aztán a nő keres valakit aki használható is egy s másra.
47.
És tovább folytatja :D
rendben te krva jó ember vagy.. és sose kerülsz ilyen helyzetbe annyira tisztelt az összes bnőd.. Oké felfogtuk.
nem érti 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!