Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm aszexuális lett, kavarjak mással vagy vessek inkább végett?
Direkt szigorúan írtam ki de a helyzet valóban ez.
már rágen nem lennék vele ha ezt csinálta volna de van egy közös gyerekünk(6).
Terhesség, szülés teljesen megváltoztatta és aszexuális lett, nagyon megszenvdete és mivel ott voltam így én sem tudok és nem is fogok hazudni nem volt egyszerű. Onnantól kezdve viszont teljesen megállt körölöttünk az élet, 0 libidója van azóta is egyáltalán nem kivánja a szexet és igazából semmi mást sem, endometriózis műtéte is volt mert belül szegény teljesen szét ment és ezeket így felsorolva amúgy maximálisan meg értem de 6 év után 0 szexel sajnos én sem vagyok már nagyon rendben így nem tudom hogy mit csináljak vagy hogy.... nekem ennyi volt az az időszak amikor mellette tudtam lenni olyan téren hogy támogatom és türelmet adok felé de mivel minimálisan sem látszódik az akarás a részértől így lépnem kell valahogy.
Kuruzslók, nőgyógyászok, tiktokpszihológusok (meg persze normális) is volt már szóval körbefutottunk sokmindent de nem segített ezeket is csak azért mert én már többször jeleztem hogy csináljunk a helyzettel valamit.
A kapcsolatunk önmagában nem rossz de jónak sem mondanám így hogy lakótársként élünk egymáss mellet.
A gyereket viszont sajnálom mert nagyon ragaszkodik hozzám(is) így nemtudom hogy inkább kezdjek el össze vissza járogatni(nyilván ezek után megtehetem) és őt sem idegesiteném többet azzal hogy legyen köztünk valami vagy játszak rendesen és szakítsak vele és élheti innentől kezdve békében szexmentesen az életét.
Kérdező, most tulajdonképpen mit szeretnél tőlünk? Milyen választ adjunk?
Mert úgy érzem hogy te csak erkölcsi feloldozasert jöttél, hogy hátha azt írjuk neked hogy "hat igen, megertjuk hogy megcsalod, teljesen jogos".
21/ Inkább kiváncsiság hogy ki mit tenne ilyen helyzetben.
22/ :D jól mondod ezek után az utolsó dolog lenne a párkapcsolat , 1-2 évig minimum csak mennék előre és A-ZS ig minden szart elkapnék thaiföldön
23/
Külön szobába alszunk külön ágyon úgy hogy mint egy nyomorult idióta állandóan pitiztem hogy legalább ez legyen. Ezt a részét is nagyon megszenvedtem de mostanra már elengedtem és veszekedni sem veszekszem.
A katasztrófális helyesírásodból ítélve, valami aluliskolázott emberke lehetsz, meg se próbálom elmagyarázni neked, hogy mi a helyzet a feleségeddel :)
De te elég nagy proli vagy, és már döntöttél, hogy neked dugás kell, szóval akkor kérlek válj el, asszonykának is jobb lesz hosszú távon. Talán ha nem nyaggatja senki, nem kell befeszülnie és pár év múlva visszatalál a libidójához is 😉
"Inkább kiváncsiság hogy ki mit tenne ilyen helyzetben."
Ez esetben én ezt: leulnek a párommal és elmondanam neki hogy én ezt így nem bírom tovább, mondja el mit gondol..
25
Tipikus amikor nem tud mibe belekötni az ember akkor jönnek a helyesírással.
De neked úgy látszik teljesen természetes 6 évet lehúzni olyan házasságban olyan nő mellett aki azt sem akarja hogy egy ujjal hozzáérj.
Kérdező válj el és keress egy normális kapcsolatot aki akarja is hogy működjön és ő is tesz érte nem csak te.
Köszönöm a válaszokat és igen ... ezt sajnos én is tudom hogy érzi csak azt nem hogy mennyire?.. Gyerek miatt akarom összekapni magam hogy 100% ot tudjak nyújtani apaként.
25/ hidd el hogy ha akarom akkor kommunikációban(is) rommá vernélek de férfiasan bevallom hogy olyan gyorsan gépelek hogy sokszor mellé ütök és ez így is fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!