Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm aszexuális lett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm aszexuális lett, kavarjak mással vagy vessek inkább végett?

Figyelt kérdés

Direkt szigorúan írtam ki de a helyzet valóban ez.

már rágen nem lennék vele ha ezt csinálta volna de van egy közös gyerekünk(6).

Terhesség, szülés teljesen megváltoztatta és aszexuális lett, nagyon megszenvdete és mivel ott voltam így én sem tudok és nem is fogok hazudni nem volt egyszerű. Onnantól kezdve viszont teljesen megállt körölöttünk az élet, 0 libidója van azóta is egyáltalán nem kivánja a szexet és igazából semmi mást sem, endometriózis műtéte is volt mert belül szegény teljesen szét ment és ezeket így felsorolva amúgy maximálisan meg értem de 6 év után 0 szexel sajnos én sem vagyok már nagyon rendben így nem tudom hogy mit csináljak vagy hogy.... nekem ennyi volt az az időszak amikor mellette tudtam lenni olyan téren hogy támogatom és türelmet adok felé de mivel minimálisan sem látszódik az akarás a részértől így lépnem kell valahogy.

Kuruzslók, nőgyógyászok, tiktokpszihológusok (meg persze normális) is volt már szóval körbefutottunk sokmindent de nem segített ezeket is csak azért mert én már többször jeleztem hogy csináljunk a helyzettel valamit.

A kapcsolatunk önmagában nem rossz de jónak sem mondanám így hogy lakótársként élünk egymáss mellet.

A gyereket viszont sajnálom mert nagyon ragaszkodik hozzám(is) így nemtudom hogy inkább kezdjek el össze vissza járogatni(nyilván ezek után megtehetem) és őt sem idegesiteném többet azzal hogy legyen köztünk valami vagy játszak rendesen és szakítsak vele és élheti innentől kezdve békében szexmentesen az életét.

nov. 4. 11:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"szóval nehéz de szívem szerint a gyereket választanám"

Szerintem a kérdés kiírásával már az ismeretlen punci mellett tetted le a voksod.

Aszex nem lesz az ember. Vagy mindig az volt, vagy nem. A libidó más kérdés. Annak nincs köze az aszexulitáshoz.

A probléma csak akkor lett probléma, mikor már nagyon tele lett a tököd? Mert szinte minden kapcsolat a szexen csúszik el. Azt mondják a pasik, nem csak az számít, de mindig a dugás hiánya a panasz, nem az intimitásé.

Ami meg számomra egy kbszott nagy hányás, hogy sorban felcsináljátok a nőket, azok testileg belerokkannak a kölykeitek megszülésébe, és lecserélitek őket, mert "tönkrementek".

Én már alig várom a szexrobotokat, gyerekek.

nov. 4. 12:28
 12/30 A kérdező kommentje:

jajj 7es ne legyél már ilyen butuska ...

"Ha lenne benned empátia ami NINCS akkor ESZEDBE NEM JUTNA A HŰTLENSÉG! Úgyhogy ne akard magad szebb fényben előadni."

"Nem így van ugyanis TE ÖNSZÁNTADBÓL MARADTÁL VELE 6 ÉVET! Senki NEM erőszakolt rá, hogy ennyi évig szex nélkül élj!

NEM empátia vezérelt hanem abban reménykedtél, hogy változik a helyzet és erőltetted a szexet vele:"

Huhh ez az utolsó durva volt :D Szóval akkor nem empátia meg megértés az ha 6 évig mellete vagy hanem remény? Mire is? :D 6 év alatt 6 db középrövidhosszú kapcsolatom is lehet de ha összekapom magam feltudom nyomni 12 re is mellette meg lefekszek mondjuk úgy 40 lánnyal

Vegyük a remény részt ki egy kicsit , ezekszerint maradt az empátia és az a része hogy "összetartom a családot" még úgy is hogy a Popper Péter szerinte 4 lábú szék egyik lába megszünt létezni. Ez micsoda szerinted? neharagudj ha kcisit kiborulok 6 év alatt ha nem látok akarást a részéről önszántából :D

"Ha lenne benned empátia ami NINCS akkor ESZEDBE NEM JUTNA A HŰTLENSÉG! Úgyhogy ne akard magad szebb fényben előadni.":

:D :D :D :D 100/120 ember kilépett volna már ebből ha benne lennél tudnád szóval én nem akarok fényesnek tünni itt mert az ismerőseim szerint olyan ordasnagy gyökér vagyok amiért még tolom ezt a szekeret hogy már le se sz.rják a sztorimat

nov. 4. 12:29
 13/30 anonim ***** válasza:
18%
A nyitott kapcsolat, mint megoldás nem jött még szóba köztetek?
nov. 4. 12:31
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
Én azt nem értem, hogy miért is kellene vele maradnod? Attól, mert elváltok a gyerekhez ugyan úgy van jogod. Látogathatod és veled is lehet. És legalább mind a ketten szabadon vagytok. Az hogy szenvedsz, majd utána elkezded csalni nem dicsőség.
nov. 4. 12:39
 15/30 A kérdező kommentje:

13,

De pár napja mondtam én , nyilván fájt neki de mivel nem hülye így a realitásérzéke megmaradt és tudja hogy igazam van.

Csak a kérdés az inkább hogyilyenkor a gyerek elött mennyire tudod megjátszani hogy minden rendben van miközben nincs és én meg sösze vissza megyek?

A(ex)barátnőm lelkivilága egyáltalán nem érdekel de a gyereké igen és ha ez nincs jó hatással rá mert én még megjátszom magam de az (ex) nemhiszem hogy megfogja tudni max belemegy a történetbe mert még így is jobb mint ha elmennék (gondolom ezt abból hogy 6 évig lakótársnak kezelt) lehet hogy az kihatással lenne a gyerekre...

Mind 1 bocsi a kérdést túl is tárgyaltam már csak hülye vagyok és írogatok munkaidőben amúgy már belül ahogy valaki mondta is eldöntöttem :)

nov. 4. 12:42
 16/30 A kérdező kommentje:

14,

Nem a dicsősség a lényeg itt még akkor sem ha nem érdekel hogy mit érez gondol, A gyerek mert annyit úgy s láthatom mint ha vele élnék de elvenni az anyjától meg nem fogom mert nem érdemli meg. Ő nem rosszindulató és jó anya nagyon és egy ekkora gyerneknek szüksége van az anyjára. itt jön elő hogy ezt csak a gyerek szenvedi csak meg igazán mert dönteni kell így ha még most hideg is vagyok de ennyire azért nem vagyok kegyetlen. Szerintem múgy jó szülők tudnánk külön is lenni mert nem fegyver a gyerek.

És igen valóban nem jó megoldás hogy össze vissza megyek tisztább lezárni.

nov. 4. 12:46
 17/30 gergelice16 ***** válasza:
54%

Számomra a szex sokkal többet jelent csak a testiségnél, így képtelen lennék megcsalni a feleségemet csak a saját vágyaim kielégítéséért, de persze nem vagyunk egyformák.

Ahogy látom, a ti kapcsolatotok már leromlott arra a szintre, hogy a szex fontosabb, mint a feleséged(?). Ha ennyire gyenge a kapcsolatotok, és már nem tudjátok megjavítani, akkor a gyerek érdekében is jobb, ha elköltözöl. A megcsalás semmiképp sem megoldás, mert azzal csak fájdalmas sebeket okozol a feleségednek(?), a gyereknek és hosszútávon magadnak is.

Nem akarlak kioktatni, mert valószínűleg egyáltalán nem látom át az érzéseidet (mert nekem csak fél évet kellett kibírnom szex nélkül a házasságunk egy szakaszában), de azért leírom példának az én érzéseimet: Ha ugyanez az én házasságomban történne meg, én biztos, hogy inkább vállalnám a szex nélküli életet, mintsemhogy megszakítsam a kapcsolatot a feleségemmel. Ugyanis az ő boldogsága sokkal fontosabb számomra, mint a saját önző vágyaim. Persze, fontos a kapcsolatban a szexualitás, de ez megvalósítható más eszközökkel is, még ha azok nem is olyan kielégítőek, mint a szex.

Akárhogy is döntesz, ez egy közös döntés legyen a feleségeddel(?), mert az egésznek csak így lesz értelme.

nov. 4. 12:46
 18/30 anonim ***** válasza:
54%
Túl nyersen írsz, de alapvetően megértem a helyzetet. Más egy nőgyógyászati műtét, súlyos, de gyógyítható betegség, vagy mondjuk veszélyeztetett terhesség, ezeknél van perspektíva, hogy x hónap múlva helyreállhat minden, de évek után, pláne, hogy szerinted a hozzáállás sem megfelelő… 1 életed van, és a legtöbben nem szeretnénk szexmentesen tölteni a hátralévőt, de legyél gerinces, vállald fel a döntésed!
nov. 4. 13:00
 19/30 A kérdező kommentje:

17, nagyon korrekt és erre még én is azt írom hogy le a kalappal elötted ha így gondolod tényleg.

Én nem vagyok ilyen :) én 6 évig bírtam és az hogy 29 éves koromtól a macskám bújása a legaranyosabb közeledés ( persze vele nem csinálok semmit se) így 35 éves fejjel gáz ha kapuzárási bánikba lennék de hát abban vagyok már... 50 évesen meg 45 évesen talán normális hogy eljön az idő de én 35 évesen már 6 éve nyomom ezt : )))

Ha a kapcsolatunk atom stabil lenne és nagyon durva betegsége lenne akkor én is így döntenék de se nem stabil a kapcsolatunk se nincs betegsége max pszihés (már) egy szülést meg ennyi idő alatt illik feldolgozni ha meg nem akkor az is rendben van nem vagyok nő így nem itélkezek de most már bánom hogy nem az első 6 hónapban léptem le ha ezt tudom akkor biztosan kilépek már akkor de nem így tettem mert türelmes voltam és csak adtam neki az időt helyrejönni mint egy büdös gyökér :)

nov. 4. 13:01
 20/30 A kérdező kommentje:

18/

Tudom és bocsi amúgy nagyon nem ilyen vagyok :)

nov. 4. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!